Вашата оценка

Нова година в Санкт Петербург и Москва, 27.12-03.01, от София (икономичен вариант). Местата са изчерпани!

Вид транспорт: Самолет
8 дни / 7 нощувки
Москва и Санкт Петербург - самолетни екскурзии, Русия

Програмата няма актуални цени!

  • Описание и програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
Нова година в Русия -  Санкт Петербург и Москва
8 дни / 7 нощувки, 27.12.19-03.01.20

 
 
Местата по програмата са изчерпани!

Програма на екскурзията:

27 декември. Излитане от София Терминал 2 в 13:10ч. с авиокомпания Аерофлот за Москва. Пристигане в Москва на летище Шереметиево-2 в 17:25ч. Излитане от Москва за Санкт Петербург в 20:20ч., пристигане в 21:55ч. Посрещане и трансфер до хотел Park Inn by Radisson Невский 4*. Настаняване в стандартни стаи. Нощувка.
28 декември. Закуска. Панорамна автобусна екскурзия с екскурзовод на български език: Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера Аврора и др. Самостоятелно прибиране в хотела. Свободно време. Нощувка.
29 декември. Закуска. Свободно време. Нощувка
30 декември. Закуска. Освобождаване на стаите до 12ч. Високоскоростен влак Сапсан до Москва от Московский вокзал (4 часа - скорост до 250 км/ч). Хотелът е на 50 м от гарата (пеша се преминава разстоянието). Посрещане на Ленинградский вокзал в Москва. Трансфер до хотел  Delta 4*. Настаняване в стаи бизнес премиум. Свободно време. Нощувка.
31 декември. Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва: Червения площад - политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а - най-старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др.  (4 часа). Трансфер до хотела. Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря! Нощувка.
Празнична Новогодишна вечеря в ресторант "Альфа" в хотел Альфа Измайлово - Вижте ТУК
Празнична Новогодишна вечеря в ресторант "Михаил Светлов" в хотел Делта Измайлово - Вижте ТУК
01 януари. Закуска. Свободен ден. Нощувка.
02 януари. Закуска. Свободен ден. Нощувка.
03 януари. Закуска (сух пакет). Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Шереметиево. Полет Москва - София с авиокомпания Аерофлот в 09:55ч. Пристигане в София в 12:20ч.

Полетното разписание е в местни времена.
Туроператорът си запазва правото за промени в последователността  на провеждане на екскурзионната програма.

Условия за резервация:
  • Депозит - 40%
  • Доплащане - 35 дни преди датата на отпътуване
 

Програмата се провежда при минимум 27 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 30 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34  до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не се въстановяват никакви суми. Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.

По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване” (препоръчваме).

  • самолетен билет полет София - Москва - Санкт Петербург и Москва - София
  • летищни такси - 339 лв. към 12.07.19 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
  • билет за високоскоростен влак Сапсан Санкт Петербург - Москва
  • 3 нощувки със закуска в хотел  в Park Inn by Radisson Невский 4* в стандартни стаи
  • 4 нощувки със закуска в хотел Делта  Измайлово 4* в стаи бизнес премиум
  • трансфери летище-хотел-летище
  • 2 панорамни екскурзии
  • медицинска  застраховка (с покритие 50000 €), доплащане за туристи над 65 г. възраст - 21 лв.
  • стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни  с включена такса визов център - 120 лв. Необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка паспортен формат.
  • Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел Делта Измайлово 4* с много музика и развлекателна програма - приблизителна цена около 110-120 евро с включени алкохолни и безалкохолни напитки.
Информация за влак Сапсан:
  • http://sapsan.tutu.ru/content/photo/
  • http://sapsan.tutu.ru/content/interior/

Хотели по програмата:
 
  • В Москва: Хотел Delta 4*  http://www.izmailovo.ru/
http://izmailovogammadelta.ru/nomera/biznes-klass-premium-dvukhmestnyy.html
Луксозен хотел 4*, изцяло реновиран. Разположен в един от най-красивите райони на Москва - Измайлово, в непосредствена близост до хотела е Измайловски парк и Измайловски Кремъл с прочутия базар за сувенири.
Стаи - 21 кв.м. В стаите - безплатен Wi-Fi, сешоар, мини-хладилник, бутилирана вода (при настаняване), телевизор с плосък екран, сейф, чехли, богат набор от козметични принадлежности, електронно заключване.
На 100 метра - ст.м. Партизанская, до Червения площад - 12-15 мин. Директна линия на метрото.

 
  • В Санкт Петербург: Хотел Park Inn by Radisson Невский 4* http://www.parkinn.ru/hotel-stpetersburg

Намира се в самия център на Санкт Петербург, на 50 м от Невски проспект (една от най-важните улици на града) и на 50 м от Площадь Восстания.
Настаняването е в стандартни стаи - 18-21 кв.м. В стаите има безплатен Wi-Fi, сейф, сешоар, сет за приготвяне на чай, кафе, индивидуално регулируем климат - контрол.
Московската гара - 50 м. Търговски център „ Галерея” - на 100 м.
Исаакиевски собор, Ермитаж, Търговски център „Стокманн” - на пешеходно разстояние.


 
Оферта № П11685

Москва и Санкт Петербург - самолетни екскурзии