Олимпийска ривиера Лято 2020, всяка събота от 30.05 до 19.09, автобусна програма

Вид транспорт: Автобус
Олимпийска ривиера, Гърция
 • Описание и програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Други

Почивка на Олимпийска Ривиера с автобус за Лято 2020
Дати на отпътуване: Всяка събота от 30.05.20 до 19.09.20 (включително)


 


Гърция отново Ви очаква със синьото море, горещото слънце и страхотни плажове! Програмата ни с автобус за Лято 2020 на Олимпийска Ривиера предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е по маршрут София - Олимпийска Ривиера - София.


Описание на програмата:

Първи ден (събота):  Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобяд. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Втори ден (неделя) - Седми ден (петък): Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Възможност за отпътуване от град Пловдив / Пазарджик - 10 лв. на човек в двете посоки.
 

Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.
 • Цената на доплащане е на човек, двупосочно.
 • Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете.
 • При записани 4 и над 4 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата.


ВАЖНО: В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Начин на плащане: в брой или по банка.

Условия за плащане: При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100%  – до края на срока на ранните записвания /ако резервацията е с отстъпка за ранни записвания/ и до 14 дни от датата на заминаване - за останалите резервации. 
 

Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация:                                 

 • до 21 дни преди датата на настаняване - без неустойка
 • от 20 до 15 дни преди датата на настаняване - 50% неустойка от общата цена
 • от 14 до 0 дни преди датата на настаняване - 100% неустойка                               
Изключенията/ ако има такива/ са обозначени под всеки един хотел.

 • трансфер по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
 • 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
 • медицинска застраховка с покритие 10000 евро. Доплащане за медицинска застраховка на лица над 66 г.възраст - по 12 лв. на човек, на престой.
 • екскурзии по желание
 • разходи от личен характер
 • Задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.
 • доплащане за медицинска застраховка на лица над 66 г.възраст - по 12 лв. на човек, на престой.
Обща информация за пътуването:                                    

1. Совалката стартира от дата 30.05.20 /събота-събота/ до дата 19.09.20 - последен курс.
2. Тръгване в 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”. Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, който се дава на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват.
3. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
4. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
5. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
6. Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”
7. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
8. При някои хотели oтстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.                 
9. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.                
10. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
11. ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.
12. В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.               
                
ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!              

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:                

1. Трансферът до и от Паралия Катерини, Oлимпик Бийч и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.                
2. Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.                
5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.                
6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill . На връщане на бензиностанция Shell / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !                 
8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион „Васил Левски“. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
9. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!
Хотели по програмата
Porto Daliani Apartments ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 322 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Без изхранване, Закуска
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Yakinthos
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 340 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион, All Inclusive Light
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Avra ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 360 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Без изхранване
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Kouros ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 374 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Konstantin ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 381 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Scandinavia ☆☆
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 400 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
Kalipso Resort ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 408 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Poseidon ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 414 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Regina Mare ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 428 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион, Пълен пансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Gold Stern ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 435 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион, Пълен пансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Ioni ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 442 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион, Пълен пансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
G.L. ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 451 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Porto Del Sol ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 454 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Platon Beach ☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 456 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион, Full Board Plus
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Kronos ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 472 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Lito ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 497 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Sun Beach ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 503 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Panorama ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 535 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.03!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Mediterranean Resort ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 537 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 30.11!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Mediterranean Princess ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 571 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 30.11!
Europe ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 579 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Principal New Leisure
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 593 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Grand Platon ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 604 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион, All Inclusive
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Cosmopolitan Hotel & Spa ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 619 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Danai ☆☆☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 633 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
Olympus Thea Boutique ☆☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 640 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: All Inclusive
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.01!
Mediterranean Village Resort & Spa ☆☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 722 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 30.11!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Giannoulis ☆☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 752 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Cronwell Platamon Resort ☆☆☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 1161 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Ultra All Inclusive
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.12!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА ПОДХОДЯЩИ ЗА ДЕЦА
Оферта № П11047
Лисабон за Новогодишните празници
04.10.2019
Лисабон е един от най-очарователните градове в света, пропит с многовековна история. Тесните му улички и великолепни дворци изцяло ще Ви потопят в средните векове и ще Ви отнемат усещането  за време. Същевременно с това, Лисабон е съвременен мегаполис ...
НОВО: Нова година 2020 в Анталия-Турция
01.10.2019
Подарете си топла Нова година в перлата на Турската ривиера - Анталия. Курортът ви очаква с прекрасната си природа - съчетание от високи планини и красиви пясъчни плажове. Мекото и приятно време по това време на годината ще ви позволи да се разходите и да с...
Нова година 2020 в Москва и Санкт Петербург
27.09.2019
Докоснете се до приказната атмосфера на най-големите руски градове - Москва и Санкт Петербург. В навечерието на Нова година космополитната столица Москва се преобразява напълно - градът сияе в пищна празнична украса, истинска феерия от цветове и светлини. Н...
Приказна Коледа в чужбина
21.08.2019
Предлагаме Ви да се потопите в магията на предстоящите коледни празници с нашите най-нови предложения за посрещане на Коледа 2019 в чужбина. Подарете си незабравима Коледа в приказната атмосфера на пищно украсените големи европейски градове.    ...