Олимпийска ривиера Лято 2019, всяка събота от 01.06 до 21.09, автобусна програма.

Вид транспорт: Автобус
Олимпийска ривиера, Гърция
 • Описание и програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Други

Почивка на Олимпийска Ривиера с автобус за Лято 2019
Дати на отпътуване: Всяка събота от 01.06.19 до 21.09.19 (включително)


Местата са изчерпани за дата 31.08 !!!


Гърция отново Ви очаква със синьото море, горещото слънце и страхотни плажове! Програмата ни с автобус за Лято 2019 на Олимпийска Ривиера предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е по маршрут София - Олимпийска Ривиера - София.


Описание на програмата:

Първи ден (събота):  Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобяд. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Втори ден (неделя) - Седми ден (петък): Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Възможност за отпътуване от град Пловдив / Пазарджик - 10 лв. на човек в двете посоки.
 

Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.
 • Цената на доплащане е на човек, двупосочно.
 • Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете.
 • При записани 4 и над 4 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата.


ВАЖНО: В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Начин на плащане: в брой или по банка.

Условия за плащане: При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100%  – до края на срока на ранните записвания /ако резервацията е с отстъпка за ранни записвания/ и до 14 дни от датата на заминаване - за останалите резервации. 
 

Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация:                                 

 • до 15 дни преди датата на настаняване - без неустойка
 • от 14 до 4 дни преди датата на настаняване - 70% неустойка от общата цена
 • от 3 до 1 дни преди датата на настаняване - 100% неустойка
 • от 1 до 0 дни - 100% неустойка                                    
Изключенията/ ако има такива/ са обозначени под всеки един хотел

 • трансфер по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
 • 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
 • медицинска застраховка с покритие 10000 евро
 • екскурзии по желание
 • разходи от личен характер
 • Задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.
Обща информация за пътуването:                                    

1. Совалката стартира от дата 01.06.19 /събота-събота/ до дата 21.09.19 - последен курс.
2. Тръгване в 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”. Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, който се дава на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват.
3. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
4. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
5. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
6. Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”
7. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
8. При някои хотели oтстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.                 
9. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.                
10. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
11. ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.
12. В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.               
                
ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!              

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:                

1. Трансферът до и от Паралия Катерини, Oлимпик Бийч и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.                
2. Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.                
5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.                
6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill . На връщане на бензиностанция Shell / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !                 
8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион „Васил Левски“. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
9. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!
Хотели по програмата
Porto Daliani Apartments ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 328 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Без изхранване, Закуска
Lilalo Studios Apartments ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 343 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Без изхранване
Epavlis
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 352 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Без изхранване
Edem Holiday Club ☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 378 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Kouros ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 398 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
Scandinavia ☆☆
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 398 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
Korali ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 401 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
Kalipso Resort ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 412 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Poseidon ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 418 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Chronis ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 419 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Konstantin ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 426 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Gold Stern ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 432 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Ioni ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 432 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Atlantis ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 436 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Regina Mare ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 443 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
G.L. ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 459 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Platon Beach ☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 460 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион, Пълен пансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Porto Del Sol ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 473 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион, Пълен пансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Zefyros ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 487 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
Sun Beach ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 555 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Panorama ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 569 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Principal ☆☆☆
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 583 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
Europe ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 596 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Olympion Melathron ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 596 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 30.06 !!!
Yakinthos
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 598 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Smartline Mediterranean ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 623 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 15.06!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Kronos ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 628 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Закуска, Полупансион
Cosmopolitan Hotel & Spa ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 690 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 10.06!
Mediterranean Princess ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 701 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Цените са с калкулирана отстъпка за ранно записване и пълно плащане до 31.08!
Grand Platon ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 739 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: All Inclusive, Полупансион
Danai ☆☆☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 763 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
Sentido Mediterranean Village ☆☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 870 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Полупансион
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Cronwell Platamon Resort ☆☆☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 1076 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база: Ultra All Inclusive
Цените са с калкулирана отстъпка по специални оферти до 31.07!
БЛИЗО ДО ПЛАЖА ПОДХОДЯЩИ ЗА ДЕЦА
Оферта № П11047
Остров Закинтос - Лятното изкушение за Вас
27.06.2019
  Остров Закинтос е третият по големина и най-южният от Йонийските острови. Закинтос е една от най-популярните туристически дестинации в Гърция, привличащ туристите с възхитителния смарагдов цвят на морето, снежнобелите плажове, планините с борови гор...
Ново: Анталия и Кападокия през октомври
09.04.2019
Имаме удоволствието да Ви представим новата ни програма: АНТАЛИЯ + КАПАДОКИЯ Акцентите по програмата са: дати: 20-27 октомври 2019 5 нощувки в Анталия и 2 нощувки в Кападокия богата екскурзионна програма специална цена - 399 евро на човек в двойна ст...
Тунис Лято 2019 - ранни записвания
22.03.2019
    Тази година се завръща нашата традиционна дестинация: Вълнуващият Тунис - лазурна и слънчева страна, наследник на богато наследство и традиции. Жива връзка между Европа и Африка, между Изтока и Запада.   Предлагаме на вашето внимание ...
Ново: Почивка в Марина ДОр и Портокаловият бряг 2019, гарантирани дати и цени от 7 септември, цена от 629 евро
23.01.2019
С удоволствие Ви представяме нашата НОВА програма за Испания: Почивка в комплекса Марина Дор на Портокаловия бряг с гарантирани дати и цени за септември 2019! 7-14 септември - цена 669 евро на турист в двойна стая 14-21 септември - цена 659 евро на тури...