20.09.2019

 

Мила Деница,

Бих искала да Ви благодаря за вашите усилия да направите престоя ми в Русия незабравим. Възхищавам се на вашата енергичност, организираност и желание да ни покажете максимално възможното по време на екскурзията ни между 24/9 и 1/9/19.
Благодаря също на местните екскурзоводи Елена Брюсова (Санкт Петерсбург), Лидия и Люба (Москва). Вашите информираност и професионализъм са изключителни!
И не на последно място изказвам благодарност на Светлана Великова за практическата помощ и указания при организиране на това пътуване.

На целия екип на туристическа агенция “Солвекс” желая успех!

Величието на Русия - Санкт Петербург и Москва е дестинация, която без колебание бих препоръчала на всички мои приятели и близки.

 

Д-р Милена Попова, Лонсестън, Тасмания

 

19.09.2019

 

Здравейте! Искам да благодаря за професионализма и перфектната организация на вас и вашите партньори в Тунис. Прекарах страхотно и сбъднах една моя мечта. Бъдете здрави!

 

Александър Божилов

 

02.09.2019

 

Отзив за хотел Christos Studios 2*, о. Тасос: Прекрасно място за почивка, спокойствие и красота, вкусна храна и гостоприемно отношение. Ще повторим задължително!

 

Боряна Филипова

 

13.08.2019

 

Здравейте!

Искрени благодарности към туристическа агенция Solvex за прекрасната екскурзия от 12.07. до 20.07.2019г. в Санкт Петербург и Москва, и най-вече на интелигентния и умел водач на групата - Деница Драгийска. Истински професионализъм, стегната организация и в същото време мило, топло и грижовно отношение към всички. Деница се лишаваше от личното си свободно време, за да ни покаже повече забележителности, за да ни помогне да усетим духа и атмосферата на величествените, бивша и настояща столица на Русия.
Особено приятно впечатление ми направиха и местните екскурзоводи в Санкт Петербург и най-вече Петър Димитров (Петър IV) – млад, начетен, усмихнат и много духовит.
Беше незабравимо преживяване и аз ви благодаря най-сърдечно!
P.S. В разговори с останалите участници в групата установих, че и те споделят моите впечатления!

 

20.06.2019

 

Здравейте собственици и мениджъри на Солвекс!

Казвам се Анна пътувах по ваша програма в Русия от Варна (03.06.19-09.06.19)

Адмирации за изготвянето и организацията на програмата! Екскурзията беше перфектна, великолепна, страхотна! Каквото и положителна оценка да и се постави, все ще е вярна, и все ще и отива!
Бяхме резервирали екскурзията още през 2018г (18 човека) и имахме уверението на офиса във Варна, че екскурзията ще ни хареса!
Не само, че ни хареса, но надмина очакванията ни! Туристи, водач и екскурзоводи бяхме приятели, бяхме екип! Беше изключително приятна атмосфера!
Благодаря на Солвекс, и на Даниела от Варна за перфектно организираната и реализирана програма по време на Световният икономически форум!
Имахме перфектен професионален водач  - Даниела, перфектни професионални екскурзоводи Любов (в Москва) и Елена Борисова (в Санкт Петербург), перфектни хотели, перфектна храна и места за хранене!

"Шапка ви свалям"!
Успешен бизнес!

С поздрав и уважение,
Анна

 

08.01.2019

 

Здравейте!

Бих желала да изразя нашата благодарност за организацията на екскурзията ни до Малта по време на новогодишните празници!  Изключително сме впечатлени от г-н Бойко Бонков, нашият местен гид. Ерудиран, емоционален, енергичен, човек, който не само стриктно спазва задълженията си, но и създава усещане за специално внимание. Нашата първа среща с тази древна земя ще остане незабравима!

Желая успешна 2019!

С уважение: Мария Лапчева

 

27.09.2018

 

Здравейте,

Много ми се иска, докато са пресни впечатленията, да изкажа изключителното си задоволство от екскурзията до Прага, Карлови Вари, Майсен и Дрезден, която приключи вчера! Говоря както от свое, така и от името на майка ми, с която пътувахме. Всичко в организацията, подредбата на програмата и избора на места за посещение, много ни допадна. Но най-вече сме страшно признателни на Габи, която ни посрещна и се грижеше за нас през цялото време! Неуморно ни разказваше, показваше и разхождаше из чешко и немско, даде ни практична информация за организация на свободното време и изтърпя всички прищевки на групата - без да се изнерви и без да спре да се усмихва! Благодарността ни към нея е голяма, а и към Вас - че сте подбрали такъв човек, който да ни представи в най-добра светлина посочените градове и многото им забележителности. Особено добра идея е първо да се посети Майсен, по-малкият град, а след това да се пътува към Дрезден, където да се прекара и повече свободно време. Именно време не ни достигна, за да видим всичко, което ни се стори интересно. Така че, дай Боже, отново ще се върнем в Прага!

Поздрави и доскоро,
Стела Колева

 

25.09.2018

 

Благодарим Ви за организираната екскурзия до Прага. Всичко е прекрасно, точно и подбрано с вкус и внимание.
Огромни благодарности на екскурзоводката ГАБИ!
Със съпруга ми сме с прекрасни впечатления от нея, от знанията и, от начина на поднасяне на информацията, от организацията по време на пътуването, от от… и още много от.

Тя е истинско съкровище!
С удоволствие ще пътуваме с Вас отново.

Надяваме се и с ГАБИ и в следващо пътешествие!

Нели Данова

 

14.09.2018

 

Здравейте,
Искам да споделя прекрасните си впечатления и да изразя благодарността си към екипа Ви за организираното пътуване, което аз и семейството ми имаше в Москва и Санкт Петербург!
С удоволствие бихме пътували отново с Вас!
Специално благодаря и на персоналния ни водач Деница, за професионалното й и мило постоянно внимание към всички нас!
Настоящото приемете като изразено от четирима ни - Харитови и Шуманова.
С поздрав и надявам се, до скоро!

Адв. Емилия Харитова

 

02.08.2018

 

Dear all,

During the past month of May, my brother and me performed a trip to Saint Petersburg and Moscú, which was purchased in Sofia, Bulgaria.
I am very grateful for the service which your agency has provided to us, and I would like to specially congratulate Denitse Dragiyska, who was our guide during the trip. I am also very grateful with the guides Helena (in Saint Petersburg) and Daneshda (in Moscow) due to all the knowledge shared with us.

Thanks again for everything, on behalf of my brother Wenceslao and me.

Juan Esteban Ivanoff Tzvetcoff

 

26.07.2018

 

Искам от името на нашата група, пътувала 18-26 юли - Белите нощи Санкт Петербург - Москва да изкажем най-сърдечните си благодарности за Вашия страхотeн екип: Мариела Бонева от България и местните екскурзоводи - виталният и сърдечен Валери от Петербург и изключително ерудираната Любов от Москва! Предайте нашите адмирации на Вашето ръководство и нека да продължава да ни радва и разхожда по света! Оставаме Верни Ваши клиенти! Бъдете здрави и щастливи!

Ние сме две клиентки от Сливен - Мариана Терзиева и Мария Савова. Ако има възможност публикувайте коментара на Вашата страница - нека и другите да видят как работи една безупречна и креативна фирма като Вашата!

 

Мариана Терзиева и Мария Савова

 

27.06.2018

 

Здравейте, Камелия,

Искам чрез Вас да изразя благодарността си към Солвекс за отличната организация по екскурзията ни до Москва и Санкт Петербург в периода 03 - 10 юни 2018.

Представителят Светлана Великова е изключителен професионалист, следеше всичко по организацията да е точно, да няма закъснения и неясноти, да се мине безпроблемно през всички проверки по летищата, настаняването да стане бързо. Когато искахме да посетим места, които не бяха включени в програмата, тя ни съдействаше и с предложения, и с полезна информация. Личи си, че е човек, който обича професията си и се старае да направи и невъзможното - всички туристи да останат доволни.
Специални благодарности на Светослава в Москва и на Лола Явашева, слънчевата ни екскурзоводка в Санкт Петербург, която даде всичко от себе си, за да ни запознае с величествения град и неговата забележителна история, както и на нейните колежки, които съдействаха за влизане в музеите, където имаше изискване за по-малки на брой групи.

Радваме се, че избрахме Вашата агенция и не се подведохме по оферти с чувствително по-ниски цени на други туроператори. Отличната организация, доброто обслужване и личното отношение към всеки клиент, както и удобството всички разходи по време на екскурзията да са включени в крайната цена, си заслужават!

Поздрави на целия Ви екип за професионализма - с удоволствие ще бъдем отново Ваши клиенти и ще Ви препоръчаме на приятели!

Поздрави: Зорница Раданова

 

20.06.2018

 

Здравей, Камелия

Безкрайно сме доволни от LESSE HOTEL в Ханиоти/Касандра/. Хотелът беше превъзходен, всеки ден почистваха стаите.......плажът е на две крачки, а за храната нямам думи.....влюбихме се в готвача и щяхме да го отвличаме. :)))))))

Много ти благодаря за отношението и търпението от твоя страна......СТРАХОТНА СИ!!!!! :)))))
Другата година пак ще се възполваме от вашите предложения.

Лека вечер,
Христина Великова от в. Телеграф.

 

04.06.2018

 

Здравейте,

Със семейството ми сме клиенти на софийския офис на туристическа агенция "Солвекс" и този път отново се доверихме на "Солвекс" за пътуването ни до Русия. Както винаги организацията беше направена много акуратно и всичко се случваше по план. Местоположението и категорията на хотелите са перфектно подбрани, за да дават възможност за максимално лесно и бързо достигане до най-популярните туристически обекти в Петербург и Москва. Подбраните ресторанти с включен обяд също бяха на добро ниво и бързо обслужване, за да не се изостава с времето. Програмата е така направена, че остава достатъчно време за самостоятелно разглеждане на градовете. Поздравления и за прекрасните екскурзоводи Елена и Светослава! Контакта с такива хора обогатява изключително много и зарежда с прекрасни емоции. И двете дами дадоха максимално от себе си и всички видяхме какво е да работиш професията си с любов!

Тук искам да благодаря на водача на групата Светлана Великова. Тя направи и невъзможното да задоволи желанията, а понякога и капризите на всички от групата. Помагаше с практически съвети и насоки за всичко - места за купуване на сувенири; храна; заведения; магазини; цени; порядки; транспорт. Непрекъснато тичаше да пита за нещо, за да отговаря на въпросите и желанията на всички ни и търпеливо да обяснява някои неща по няколко пъти, защото не всички слушат.
Благодарим и много за съдействието, което ни оказа през цялото пътуване! Когато водача на групата е позитивен, експедитивен, динамичен и компетентен, това дава спокойствие на всички туристи и екскурзията за нас премина без никакъв стрес или притеснения.

Поздравления за поредната добре организирана екскурзия и перфектно подбраните хора, с които работите!

Десислава Андонова

 

01.06.2018

 

Здравейте,

За първи път пътувахме с вашата туристическа агенция по маршрут Санкт Петербург - Москва, за периода 20-27.05.2018г.  Водач на групата беше Светлана Великова.

Добре организирана екскурзия. Хотелите и в двата града бяха много добри като стаи, храна, персонал и местоположение. Доволни сме и от местните ексурзоводи - Елена и Светослава. И двете работиха съвместно с водача на групата. Личеше си професионализма им.  Неколкократно се  обясняваше по микрофона в автобуса  как се стига от нашият хотел до центъра на града, както и възможностите да се приберем в хотела. Неколкократно ни се казваха обекти, които можем да посетим в свободното си време, как да стигнем до тях и как да се приберем в хотела. Винаги се даваше възможност да останем в центъра на града и да се приберем самостоятелно, с транспорта, с който ни е казан, или да се приберем с автобуса до хотела. Това беше изключително полезно за мен. Никога не ми беше отказано съдействие от водача на групата по какъвто и да е въпрос. Когато се кажеше, че в този час сухите пакети ще бъдат там - точно в този час всеки можеше да отиде и да си вземе храната - без закъснение или усложнение. Когато поискахме да посетим обекти извън програмата и говорихме с водача на групата тя винаги знаеше как да постъпим и какво да направи, за да стигнем нашите цели.

Продължавайте все напред и нагоре!

Благодаря за добре прекараното време!

Милена Тодорова

 

31.05.2018

 

Здравейте!

Искам да Ви благодаря от мое име и от името на моите внучки, че ни подарихте една приказка!
Беше страхотно изживяване! С думи не може да се опише това щастие, трябва да се изживее!
Ръководителката Светлана Великова е невероятна дама, един прекрасен човек! Очаровани сме! Направихме много хубави снимки.

Благодарим Ви!

Бъдете живи и здрави!

С уважение:  Жулиета Гочева

 

19.12.2017

 

8-ми декември в хотел Астера 4* в Банско

 

Здравейте! Изкарахме си много добре. Хотелът беше много хубав, а персоналът - изключително учтив. Организацията беше много добра. Определено останахме доволни. :)

 

Геника Михалска

 

14.12.2017

 

8-ми декември в хотел Астера 4* в Банско

 

Здравейте,

 
Празника ни мина страхотно - нямахме никакви проблеми. Хотела се представи страхотно - храната беше изключително вкусна и дори да беше на блок маса, беше удобно за всеки, а не да са натрупани масите и да няма място на тях. Музиката продължи до доста късно и така партито си остана в ресторанта. Не знам спа частта как е била преди реновирането, но ми хареса много - не беше пренаселено с народ и много се забавлявахме цялата компания. Един уикенд със забави и почивка.
 
Доволна съм и от Вашата отзивчивост, не пътувам много често и не ползвам услуги на туристически агенции, но ако скоро ми се отвори нова възможност, със сигурно бих се обърнала към Вас! 
 
Поздрави,
Ружа

 

13.12.2017

 

8-ми декември в хотел Астера 4* в Банско

 

Всичко беше страхотно, много доволни останахме от това което включваше ваучера, в хотела беше топличко и много любезни. Останахме много много доволни. За втора поредна година бяхме там и догодина отново мислим. Благодаря и на вас за любезното ви отношение и отзоваването за всичко!

Dessyslava :)

 

26.09.2017

 

Здравейте,
Казвам се Иванка К. Димова  от Бургас. Посетихме Коста дел сол със съпруга ми от 09.09.2017 до 16.09.2017  с резервация от Травел Бургас. Обръщам се към вашата фирма, за да изразя доброто си впечатление от екскурзоводката, която ни посрещна и пое през цялото време на престоя ни! Бих и благодарила лично, но нямам нейни координати, като се надявам , че чрез вас ще ѝ се предаде!
С риск да не ви отегча ще започна с това, че ми бяха объркали фамилията на билета и преживяхме голям стрес преди качване в самолета - тичане по гишета, обяснения, тел. разговори, изтичане времето за чекиране, разправяне с различни служители (не особено любезни),  на съпруга ми багажа замина, мен не ме пускат и т. н. изобщо  преживяхме един кошмар! Така или иначе се оправихме и се качихме в самолета  в последните минути, като прередихме всички на опашките за проверки! Не за това исках да пиша....това е друга тема!
При кацането ни на летището в Малага ни посрещна една приветлива и усмихната дама! Още първата ни среща с нея ни  подобри настроението! В следващите дни ние присъствахме на всички екскурзии! Тя не само ни развеждаше, а през целия път ни разказваше от където минавахме! Разказваше с патос и умело владееше аудиторията! Слушахме я с интерес! Имаше много знания, наименования на арабски,  години, събития ..Всичко това го правеше с отдаденост, ерудиция и високо професионално! Между другото и на места вкарваше и чувство за хумор, като разведряваше атмосферата! Имаше специален подход към всеки един, обръщаше внимание на всички, отговаряше на въпроси! Ходили сме на много места, срещали сме и добри и не чак толкова добри водачи, но Наташа  е пример за НАЙ-ДОБЪР ЕКСКУРЗОВОД! Аз от вълнение в началото пропуснах да ѝ спомена името! Това е НАТАША от Торре Молиньос (не съм сигурна в правилното изписване)  И накрая ни зарадва като ни връчи билета за връщане, вече оправен, тъй като от София ни казаха, че ще имаме проблем с връщането! Освен това специално придружи групата до чекинга, като мен ме прекара първа! Всички я  аплодираха и ѝ благодариха!
Трябва да се гордеете с такива служители! Ако има нови служители трябва да минат на обучение при Наташа – курс по професионализъм и човещина! Да е жива и здрава още дълги години и да печели обичта на хората! А от нас едно огромно човешко БЛАГОДАРЯ!

Поздрави от мен, съпруга ми и от Бургас!

 

25.09.2017

 

В събота се върнахме от почивка в Гърция и искам да изкажа благодарност за прекрасната организация на целия екип на ТА "Солвекс". Даниела Спирова организира отлично всичко, свързано с резервацията и подготовката на пътуването ни до Ханиоти, за което й благодарим най-сърдечно. Представителката на "Солвекс" на Халкидики Катя Илиева се погрижи за нашата приятна и разнообразна почивка, като ни организира екскурзии с фирма Ambotis, на които прекарахме чудесно. Организацията беше перфектна! Благодарим от сърце и следващото лято отново ще пътуваме с ТА "Солвекс". Бяхме със съпруга ми в Грандхотел Ханиоти. Организацията на цялото пътуване и сътрудничеството с фирма Ambotis бяха наистина перфектни.

Димитрина Янкова

 

28.08.2017

 

В продължение на днешния ни разговор ви изпращам това писмо където в резюме още веднъж искам да изкажа мнението ни за екскурзията до Москва и Санкт Петербург 19-26.Август 2017г
Благодаря ви за хубавата организация!
Благодаря ви,че бяхте избрали отличен водач на групата - Веселина Кирилова. Тя е прекрасен човек, спокойно решава проблемите, кротко следи за присъствието на туристите, винаги е усмихната, отзивчива, неконфликтна и много компетентна. Знам, че трудно се намират професионалисти, затова поздравявам ръководството на Солвекс, че има такива служители! Моля специално да я похвалите!
Аз изразявам мнението на 4 туристи от групата, но беше видно че останалите също бяха доволни.
Още веднъж ви благодаря за прекрасните 8  незабравими дни които ни подсигурихте!!!
Единствено препоръчвам да подсигурявате повече свободно, лично време.

С уважение:

ПЕТЬО  ГЕРГАНОВ, АГНЕСА  ГЕРГАНОВА, ЛЮБОМИР ДИМИТРОВ, ДИМЧО  БЪРЗАКОВ   

 

24.07.2017

 

Здравейте!

Бяхме на Вашата екскурзия Москва и Санкт Петербург в периода 14-21 юли. Започваме с най-големи благодарности за прекрасната и незабравима екскурзия! Пътуваме за втори път с фирма "Солвекс" по дестинация Русия. Миналата година бяхме в Москва със Златния пръстен. Останахме много доволни. Тази година фирмата надмина всичките ни очаквания. Организацията беше безупречна. Програмата невероятно интересна и богата. Насладихме се на всички красоти на двата най-големи града на Руската федерация. Изказваме огромни благодарности към екскурзовода ни Мариела Бонева, която беше страшно внимателна, любезна, загрижена и лъчезарна с всеки един турист от групата ни. Както и към местните екскурзоводи в Санкт Петербург - Елена Брюсова и Елена Колесникова. Благодарим от сърце на Елена Брюсова за нейния висок и недостижим професионализъм и огромни познания. Тя обгрижваше цялата група непрестанно. Накрая подари за спомен на всеки един от нас по едно магнитче с изгледи от Санкт Петербург. Благодарим на Елена Колесникова, чийто беседи бяха прекрасни и изключително интересни в Петерхоф и двореца Юсупови. Благодарности и към шофьорите - Олег в Москва, Сергей, Володя и Алексей в Санкт Петербург. И четиримата винаги бяха навреме, поддържаха безупречна хигиена в автобуса и спираха на най-удобните места в близост до обектите. Хотелите бяха страхотни - Делта Измайлово в Москва и Санкт Петербург срещу крайцера Аврора. Много чисти, предлагащи най-богатите закуски. В програмата имахме и включени обеди, които бяха с чудесно меню. Случихме период, в който времето се променяше непрекъснато. Или слънчево и горещо, или студено и доста дъждовно. Но макар и в часовете когато валеше проливно, пътуването ни беше толкова прекрасно, че в случая важи фразата: Няма нищо по-хубаво от лошото време.
В заключение отново поднасяме най-сърдечните си благодарности към фирма "Солвекс" за великолепната екскурзия, която ще остане в паметта ни завинаги. До нови срещи!

Ганка и Мария Мирянови

 

 

27.06.2017

 

Искам да изкажа своята благодарност за прекрасната екскурзия до Санкт Петербург. Организацията беше перфектна. Българският екскурзовод Светлана Великова по време на целия ни престой направи всичко възможно да се чувстваме комфортно, беше организирала безупречно настаняването в хотела, без да се губи време, обясняваше многократно както часовете на срещите, така и всичко което интересуваше туристите. Очарована съм от Елена Брюсова. Не мога да си представя по всеотдаен, неуморен и компетентен екскурзовод. Тя направи всичко по силите си, използвайки познанствата си по различните обекти, за да видим възможно най-бързо и най-добре всичко, дори и допълнителни неща, които не бяха включени в програмата.

Оставам с незабравими спомени. Желая на всички служители на фирмата здраве и лично щастие. Препоръчвам на всички да пътуват до Русия с Вашата агенция.

Румяна Пеева

 

20.06.2017


Пътувахме от 20-27 май 2017 г. до Петербург и Москва. Организацията беше много добра и всичко по програмата беше изпълнено много точно. Екскурзоводката Елена Брюсова от Петербург остави топли и незабравими спомени у нас с отношението и ерудицията си. Благодарим ви. Поздравления и за Дени, която беше в наша помощ през всичките дни.

 

Веска Младенова

 

10.06.2017

 

От 03 до 09.06.2017 г. бяхме на екскурзия до Санкт Петербург, ползвайки вашите услуги.
Искаме да изкажем нашите благодарности, за приятното преживяване което имахме благодарение на вашия екип. Напълно професионална работа на хората "от двете страни на границата" отнасяща се до точност, компетентност и логистика.  Поклон пред нашата преводачка, Елана от Санкт Петербург, за нейната компетентност и физическа издръжливост.  
Благодарности и за логистичната подкрепа на Веселина Кирилова от Варна. Работете все така за да ни радвате!
 

С най-добри впечатления
сем. Бостанджиеви

 

29.05.2017

 

Здравейте Силвия,
Екскурзията просто беше перфектна. От името на жена ми и от мое име на целия екип на Солвекс изказвам сърдечна, истинска благодарност!
Още веднъж ти благодаря за перфектната организация. Руските ви колеги също бяха изумително коректни и точни! Надявам се в бъдеще да имаме още много приказки с вашата кампания !!!
Поздрави

 

А.Крумов

 

03.05.2017


Добър ден! Искам да изразя огромни благодарности към вашата агенция за страхотната екскурзия до Рим (28.04-01.05) и особено към Силвия Манолова. Всичко беше страхотно организирано, гидовете ни Паолина и Биляна са повече от прекрасни! За напред ще се доверяваме отново на вашите услуги !!

 

Пламана Тотева

 

25.04.2017

 

Здравейте!
Искам да изкажа благодарността ни на агенция "Солвекс" и по-точно на Деница Драгийска за безупречно изпълнената екскурзия по програма Португалия!
Изключителен професионалист! Изключително точна, отговорна, организирана, знаеща, можеща...
Беше прекрасно!
Благодарим!

сем. Ангелови

 

19.04.2017

 

Здравейте, Цветелина!

Искам чрез Вас да благодаря на агенция Solvex за безупречно организираната екскурзия до Охрид по време на великденските празници. Всичко надмина очакванията ни - пътуването, професионалното отношение на шофьорите, екскурзоводското обслужване, програмата, хотела...Дори с времето се бяхте постарали:)
Останахме очаровани от Охрид и вече мечтаем да го посетим пак!
Удоволствие е човек да попадне на хора, които си вършат работата с отговорност и удоволствие. Колкото до нас - пожелаваме си да имаме повод и възможност отново да пътуваме с вашата агенция и вече я препоръчахме на близки и приятели.

Поздрави,
Снежана Коларова

 

Деяна Атанасова

18.04.2017

 

Здравейте колеги,
много благодаря за обслужването на клиентите по програмата Великден Родос.
Желая ви здраве и доволни клиенти, наши и ваши!

 

Поздрави,
Деяна Атанасова

 

 

Тина Стефанова
11. 01. 2017

Здравейте! Искаме да ви информираме, че всичко мина прекрасно с нашето пътуване до Москва! Хората, които там се грижиха за нас бяха великолепни! Специални поздрави на Камелия и вашия шеф! Въпреки проблемите с Алфатур всичко се осъществи страхотно!

Поздрави,
Тина Стефанова

 

Мая Филипова
09. 01. 2017

Здравейте,

За много години! Щастлива и успешна 2017-та година!!!! Здраве, късмет, любов, пътешествия!!!:)

В Малта беше прекрасно! От името на нашата малка група от 4 човека - Воденичаров/Филипова и Ахмедови - най-сърдечни благодарности за отличната организация на "Солвекс" и Вашия гид в Малта - Бойко! Той беше страхотен!!!

Поздрави и успешна 2017-та!!
Мая Филипова

 

Александрина Нончева
09. 01. 2017

Честита и Успешна 2017!
Екскурзията беше прекрасна и всичко беше чудесно организирано. Елена и Наталия са изключително знаещи и добре разказващи гидове.Особено Елена, на която искрено се възхищаваме на любовта и пламът,с които разказва за Санкт Петербург. Със сигурност ще отидем отново в Русия.
Благодаря Ви! Пожелавам Ви много Успешна и Усмихната Година!
До нови срещи

Александрина Нончева

 

Емилия Димитрова
31. 08. 2016

КАМЕЛИЯ, ЗДРАВЕЙТЕ ! БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНАТА ЕКСКУРЗИЯ - ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ, УСМИХНАТА И ВНИМАТЕЛНА ЕКСКУРЗОВОДКА - ВЕСИ ! ДОВОЛНА СЪМ ОТ ВИДЯНОТО И ОТ МЕСТНИТЕ ВОДАЧИ - ОБЯСНЯВАХА НИ ПОДРОБНО, ТОВА КОЕТО НИ ИНТЕРЕСУВАШЕ . УСМИХНАТ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ И ПОЛЗОТВОРНА ДЕЙНОСТ !

 

Ганка и Мария Мирянови
23. 08. 2016

Здравейте!

Бях с майка си на екскурзията Москва и Златния пръстен на Русия от 8 август до 14 август 2016г. И двете останахме възхитени от програмата, организацията, хотелите с богатите закуски и обедите с чудесно меню в луксозни ресторанти. Избрахме тази екскурзия, защото това е единствената програма, която дава възможност да се посетят и другите градове на руската федерация. А не само Москва и Санкт Петербург. Сергиев посад, Ярославл, Кострома, Суздал и Владимир ни впечатлиха с архитектурните паметници, с интересното си историческо минало и със сегашното си развитие. Всеки, който желае да види повече от Русия, да усети нейното величие, трябва да направи именно това пътуване.
Изказваме благодарности на нашата прекрасна екскурзоводка Наталия Власова, която ни обгрижваше по време на целия ни престой, за нейната отзивчивост, сърдечност и дълбоки познания. Също и към другите местни екскурзоводи Лариса в Ярославл, Филипп Щаников в Суздал и Владимир и дамата в Кострома. Благодарим за техния висок професионализъм, богати и интересни беседи, както и за сърдечното им отношение към цялата група. Големи благодарности и към шофьора Сергей, който беше с нас през цялото ни пътуване. Изключително точен, коректен, внимателен и сърдечен. Адмирации към фирма "Solvex" за високия Ви професионализъм, коректност и внимание към туристите. Горещо препоръчваме Вашата туристическа агенция и специално програмата Москва и Златния пръстен на Русия, които несъмнено ще оставят у всеки прекрасни впечатления и незабравими спомени.

С пожелания за успехи
Ганка и Мария Мирянови

 

Живка Харизанова
25. 07. 2016

Здравейте колеги,
 
Бих искала от името на част от групата и лично от мое име да благодаря на целия екип, работил по организацията на тази програма. Пътуването беше истинско удоволствие за участниците благодарение на
- изключително добре балансирания маршрут,
- високото качество на обслужването в хотелите и добре подбраната локация
- избора на екскурзоводи и тук ми се иска да добавя – вие имате една “оратория” /както се изразяваше Елена/ на екскурзовод в лицето на Елена в Санкт Петербург. Нейните беседи са без аналог – вплитането на шедьоврите от руската поезия в шедьоврите руската архитектура и изкуство,  ги правят уникални. Наташа в Москва е също безупречен екскурзовод
- водача на група Дени успя да овладее доста разнообразната гама от клиенти
Благодаря ви още веднъж.
До нови срещи и приятна седмица
Поздрави

 

Юлиан Бонев
14. 07. 2016

Отзив за екскурзията до Санкт Петербург за периода 02-09 юли 2016:
Всички са изключително доволни от екскурзията - организация, хотел, екскурзия.

 

Олга Илиева
11. 07. 2016

Здравейте,
Пишат Ви Олга Илиева и Цанка Обретенова във връзка с екскурзия до Санкт Петербург и Москва с дати 01.07.-09.07.2016 г. Бихме искали да Ви благодарим за безпроблемното пътуване, настаняване и многото положителни емоции, които ни донесе организираната от Вас екскурзия. Специални благодарности и на отговорника за групата - Цветанка Карабойчева-човек на място, който следи за всичко и осигурява безпроблемното протичане на цялата екскурзия. Изключително доволни сме от всичко и бихме пътували отново с Вас.

Поздрави,
О. Илиева

 

Пенка Иванова
07. 07. 2016

Нашите туристи, (включително и аз) изказваме благодарност от чудесното преживяване, което ни предложихте с екскурзията до Санкт Петербург и Москва от 25.06. до 03.07.! Очаровани сме от отличните екскурзоводи и добрата ви организация!

 

Мариана Димитрова
27. 06. 2016

Отзив за хотел Sabbiadoro 4* в Неапол-Пестум, Италия.

I am Mariana Dimitrova from Bulgaria and was your guest-thank you very much for your hospitality and for the good time especially to Nando Savino Saracino and his female assistant and his joyful entertainment!

Best regards Mariana

 

Елена Бозаджиева
21. 06. 2016

Искам да Ви благодарим за чудесната екскурзия!
Всичко беше много добре организирано. Видяхме толкова много красиви места за толкова кратко време. Местоположението на хотела беше на важно стратегическо място, храната в изобилие и няма как да не сме доволни.
Пожелаваме ви дълги години ползотворна работа и доволни клиенти.

Поздрави,
Елена Бозаджиева

 

Веска Димитрова
08. 06. 2016

Здравейте,

Искам да изразя своята благодарност на целия екип на ТА Солвекс за отлично организираната екскурзия до Санкт Петербург, която имахме удоволствието да преживеем с моя съпруг в периода 02-06.06.2016 г.

Получихме бързо и отлично обслужване както при организирането на пътуването в лицето на г-жа Цветанка Карабойчева, така и при престоя си в Санкт Петербург чрез любезното и отзивчиво отношение от г-жа Светлана Великова.

Благодаря Ви и Ви желая успешна работа.

С уважение,
Веска Димитрова

 

Янка Кафеджиева
06. 06. 2016

Моите благодарности за добрата организация за екскурзията  в Русия, и на вашите руски партньори. Благодарност за изживяната емоция и с нетърпение очаквам следващото пътуване с вашата фирма.

 

Светлана Иванова и Димитър Николов
19. 08. 2015

Здравейте!

Благодарение на Вашата фирма изкарахме със съпруга ми една незабравима екскурзия в Санкт Петербург в периода 8-15.08.2015 с полет от гр.Варна. Искаме да изкажем искреното ни задоволство от организацията на тази екскурзия и най-вече от екскурзоводката Елена, без която тази екскурзия не би била същата.Каквито и думи да изкажем в знак на благодарност ще са недостатъчни.Едно огромно БЛАГООДАРИМ ВИ! Бъдете здрави, всеотдайни и устремени към мечтите си.

Поздрави!

Светлана Иванова и Димитър Николов

 

Роман Деянов
10. 08. 2015

На целия колектив на Софийския офис на ТА "Солвекс", желаем здраве и много лични и творчески успехи!
Благодарим за прекрасно организираната почивка в Сивири-Гърция!

Чест и почитания - Роман Деянов и семейство

 

Тошка Янева
02. 07. 2015

Здравейте Силвия,

От името на трите семейства Ви благодаря за прекрасно организираното посещение на този великолепен руски град Санкт Петербург.
Моля, ако Ви е възможно, изкажете нашите адмирации към екскурзоводката  Татяна Жемкова – прекрасен български език, точност, организираност и страхотна амбиция да разкаже всичко без да е досадно.

Поздрави
Тошка Янева

 

сем. Андрееви
17. 06. 2015

Ние със съпругът ми посетихме от 06.06.2015 до 12.06.2015 Санкт Петербург
Останахме изключително доволни от цялата организация на екскурзията от представителя в Санкт Петербург - Татяна изключителен професионалист как бяха организирани всички екскурзии от нея и цяла програма. Изключително хубав хотел. Отново бихме се възползвали да  пътуваме със Солвекс.
Благодарим
сем. Андрееви. гр.Варна

 

Зоя Асенова
08. 06. 2015

Здравейте, г-жо Кирилова,

искам да Ви благодаря за чудесно организираната почивка, която преживяхме на о-в Закинтос.
Всичко беше прекрасно и за първи път не ни се прибираше обратно!!!

Поздрави,
Зоя Асенова

 

Юлия Ковачева-Палаханова
07. 05. 2015

До екипа на SOLVEX
Уважаеми Дами и Господа,
Уважаема Г-жо Драгийска,
БЛАГОДАРЯ ви от все сърце!!!!!!!

С настоящето бих искала от мое име и от името на семейството ми  да изкажа огромна БЛАГОДАРНОСТ  за това, че взехте под внимание моето състояние и успяхте да ми осигурите комфортно пътуване за почивката ни до  Ханиоти, Гърция в периода 1-6 май 2015.
Благодаря ви да чудесната организация и положеното старание, така че почивката ни да бъде една поредица от прекрасни спомени!
С уважение:
Юлия Ковачева-Палаханова

 

Сем. Воща
30. 03. 2015

Здравейте,
Пише ви сем.Воща от Пловдив във връзка с нашето пътуване до Израел.
Бихме искали да благодарим за любезното и професионално отношение на вашите колеги от офиса ви в Пловдив - Цвети и Дени.
Всичко, което бе описано в програмата бе изпълнено на 100%. Вашият партньор в Израел, също бе на ниво, особено екскурзоводът ни Теодора.
Изказваме задоволството си и доверието към Вашата агенция!

БЛАГОДАРИМ ВИ!
Бъдете успешни и просперирайте!
Сем. Еми и Венци Воща

 

Славка Петрова
29. 09. 2014

Здравейте! Почивката беше прекрасна! Нямахме никакви проблеми! Благодаря!

 

Снежана Симеонова
11. 09. 2014

Искам да благодаря за организацията на почивката в Сус, Тунис, 1-8 септември. Морето в съчетание с пустинята - всичко бе прекрасно!

 

Галина Милушева
10. 09. 2014

Здравейте,

Пиша ви от мое и от името на съпруга ми Симеон Райков, за да ви кажем, че прекарахме чудесна почивка, в хотела, който ни препоръчахте - Cosmopolitan Spa Paralia Katerini. Много сме доволни от самия хотел, обслужването и персонала, качеството на храната, басейна.

Надявам се нашите усмивки, щастие и спомени от лятната ни ваканция да са доказателство за отлично свършената от вас работа!

Поздрави и всичко добро.
Галина

 

Ивелин Ставрев
25. 08. 2014

Здравейте,
Аз и моето семейство бихме желали да благодарим за чудесната организация на екскурзията в Санкт Петербург 16 - 23 август 2014. Специални благодарности на водача на групата Камелия Рангелова, която е изключително отговорен, организиран и отзивчив човек и на екскурзовода Елена Брюсова, която беше на ниво във всяко едно отношение.

Поздрави
сем. Ставреви

 

Мирослава Бояджиева
09. 06. 2014

Прекарахме страхотно!!! Всичко беше перфектно обслужване. Много сме доволни. Насладихме се на спокойствието, което цари на острова. Хората са много дружелюбни и топли. Станахме приятели и с една жена, която работи в кухнята-Руми. Тя всеки ден идваше и ни казваше предварително менюто и ако възникваше някакъв проблем с бунгалото веднага идваше на място и обясняваше. Тя ни даваше много ценни съвети и ни предупреждаваше предварително за нашите екскурзии. Много ценна жена. Беше ни приятно вечер да си кажем някоя дума на български, като се има предвид, че по цял ден говорихме на английски.Отначало сбъркахме сервитьорите и шофьорите с нашия обратен език и жестове,но свикнахме. Природата е уникална. Тя ме впечатли най-много, затова и постнах последните снимки. Другото, което много ме впечатли е абсолютната чистота. Дори и в италианските и френски курорти не е толкова чисто. Всекидневно сменяха чаршафи, хавлии, чистиха цялото бунгало. И на рецепцията момичетата всичко обясняваха, дори вечер, докато влизахме в интернет приказвахме, разпитвахме. Всички са много спокойни и усмихнати. Липсват ни тези позитивни хора. Храната беше много вкусна и богата. Изобщо като в рая. Много сме ви благодарни за прекрасната почивка. Насладихме й се докрая.

 

Първолета Пешева
29. 05. 2014

Хотелът Capo Peloro Resort 4* беше просто страхотен: стаите са красиво обзаведени, чисти и много удобни, всичко беше изпипано и преценено до най-малката подробност, нищо не ни липсваше. Обслужването е на добро ниво, персонала беше винаги на разположение да те обслужат и да ти помогнат да се чувстваш уютно. Много мили и приятни хора. Транспортът беше много добре организиран. Мястото беше очарователно, много красиво, накъдето и да погледнеш очите ти се изпълват с приказна красота. Морето беше толкова чисто и синьо, сякаш някой го е нарисувал. Толкова много забележителности има там - църкви, катедрали, фонтани, исторически паметници, много обществени сгради, прекрасни паркове, който няма как да не разгледаш. Всяко едно кътче е със собствен чар, значимост и история. Пожелавам на всички да имат нашия късмет и да отидат, да се насладят на всичко, което предлага Сицилия. Изпращам Ви още няколко снимки, с които да се убедите в думите ми.
Хубав и успешен ден!
Поздрави семейство Петрови

 

Ирина Георгиева
09. 05. 2014

Здравейте,
Искам да споделя с вас, че нашата почивка в possidi chalkidiki greece, в хотел "dolphin beach" премина чудесно. Организацията по транспорта беше точна и сигурна. Представителят водач - Нели Тонева беше изключително отговорна и внимателна. Автобусът до халкидики беше малко тесничък за по-високите или по-пълните хора. Обаче по-малкия автобус ни даде възможност да бъдем по-пъргави и по-бързи. Шофьоорът ни беше  голям професионалист и ни достави живи и здрави от точка до точка. Относно селището и базата за почивка мога да използвам само суперлативи. Любезен персонал, чисти и удобни стаи, редовна смяна на използваните кърпи. Разнообразно и богато меню по количество и качество, а времето беше чудесно, за разлика от това в селището Фурка.
Ншето семейство ви благодари за добре свършената работа и ви пожелава много успешен сезон. Сигурна съм,че ако имаме възможности отново ще ползваме вашата фирма.
Поздрави: сем. Ирина, Владо и Нора Георгиеви

 

Любица Миланова
08. 05. 2014

Здравейте, Пиша Ви, за да похваля богатата програма на екскурзията в С. Петербург и Москва и това, че почти всичко беше изпълнено(с изключение на посещението на Червения площад) Може би трябва да се предупреждават туристите, че има опасност да не видят площада при екскурзии в периода около 9 май. Специални благодарности и на нашия водач Тони за търпението и разбирането.

 

Мария Конова
07. 05. 2014

Здравей Златинка,още веднъж искам да си изразя благодарностите към теб ,за така добре проведената екскурзия до остров Тасос от Варна ,спокойната атмосфера която успя да съхраниш през цялото време ,интерестните кътчета където ни заведе , веселите шеги които ни пускаше ,всичко това ни помогна да си починем и презаредим с енергия за ежедневието което ни очаква в България .Очаквам да ми напишеш кога ще се проведе същата такава екскурзия като тази ,интересуват се мои колежки,дали е на такава цена и със същите включени екскурзии,закуски и вечери ,хотела.Още веднъж хиляди благодарности от нашето семейство Конови от Варна ,на втората седалка зад тебе поздрави Мария Конова

 

Л. Тодорова
06. 05. 2014

Бих искала да Ви благодаря за прекрасната почивка,която ми беше осигурена чрез закупени от вас ваучери за хотел Ривиера бийч в курортен комплекс Ривиера на Златни пясъци. С удоволствие ще продължа да ползвам услугите на Туристическа агенция Солвекс! :) Поздрави! :)

 

Лилия Иванова
27. 09. 2013

Здравейте госпожо Кирилова,
Пиша Ви, за да да споделя впечатленията си от хотел "Possidi Paradise -Haldiki, който посетихме чрез Вашата агенция за периода от 04.09.2013 г. до 11.09.2013 г. Останахме много приятно изненадани от хигиената в стаите, в целия хотел, в ресторанта и най-вече от храната, която беше уникално вкусна. Този хотел определно ни спечели и ще се радваме да го посетим отново ползвайки услугите на Вашата агенция. Благодаря Ви за вниманието и за доброто обслужване и се надявам да се видим отново през следващия летен сезон.  
Поздрави !

 

Ваня Атанасова
01. 07. 2013

Здравейте !
Искам искрено да благодаря за това, че сбъдването на една моя мечта стана по такъв прекрасен начин чрез вашето съдействие и организация!Преди няколко дни се върнах от Москва и се чуствам емоционално заредена и много удовлетворена! Благодаря на Румяна, Валентина , на Наталия Власова от Москва и на всички, които "зад кадър" са взели участие в организирането на това пътуване! Още веднъж благодаря и ви пожелавам здраве и благополучие!!!

 

Данаил Георгиев
07. 06. 2013

Г-н Любозар Фратев от името на ротарианската група посетила Санкт-Петербург ме упълномощи да предам задоволството им от организацията на пребиваването им в града от 28 май до 1 юни 2013 г.

Специални благодарности, чрез Вас от тяхно име, на г-жа Елена Брюсова – един професионалист с изключително присъствие и личен чар. Както споделиха членове на групата – тя е един допълнителен и много важен фактор, който работи за доброто име на СОЛВЕКС.

Благодарност и от мен за прекрасното сътрудничество.

С уважение,

Данаил  Георгиев

 

Бистра Григорова
27. 05. 2013

Пътувах със Солвекс до о-в Закинтос.Прекрасно е!пожелавам на всеки!

 

Кирилка Иванова
10. 05. 2013

Преди два дена се върнах от организираната Великденска екскурзия до Халкидики с туристическа фирма Солвекс. Прекрасно преживяване! Отлична организация! Благодаря за чудната почивка служители на Солвекс!

 

Симеона Бтркова
10. 05. 2013

Благодаря за страхотните преживявания и спокойствие в Халкидики, които ни осигури Катя. Пак ще пътуваме с вас.

 

Таня Христова
10. 05. 2013

Здравейте, Антония! Благодаря, че ни включихте в екскурзията до Халкидики - Ханиоти. Беше прекрасно. Аз и съпругът ми останахме изключително доволни от храната, обслужването в хотела, времето, от круиза до Света гора, от екскурзовода Таня, както и от ръководителката Златинка. С уважение, семейство Христови

 

Иванка Бонева
10. 05. 2013

Празниците ги изкарах на Скиони благодарение на вашта агенция. Беше чудесно!

 

Давидка Каменова
07. 05. 2013

Здравейте! Искам чрез Вас да изразя възхищението си от организацията на Вашата агенция и програмата за екскурзията ни в Санкт Петербург от 30.04. до 06.05.2013г. Всичко беше на ниво, и като посрещане, и като екскурзоводско обслужване. Благодарение на SOLVEX ние успяхме да видим и усетим толкова красота и история.

Предайте нашите специални благодарности на екскурзовода Марина и на нейната агенция. Изключително сме доволни от нейните познания и от начина, по който ни запозна с всички културни и исторически забележителности на Петербург.

Ще препоръчваме SOLVEX на всички наши приятели!

Желаем здраве и успехи!

 

Янита Петрова
01. 04. 2013

През 2012г, бях със семейството си на остров Крит в страхотен хотел, мисля и тази година да отида. Страхотна фирма със страхотно обслужване. Поздравления за страхотния персонал!

 

Атанас Чернев
20. 12. 2012

Здравей Камелия,
Благодаря за програмата и за огромното внимание от теб към нас. Да сме живи и здрави пак ще пътуваме със Солвекс. Благодарим ти за твоята професионална подкрепа и напътствия :-)). Желаем ти много здраве, повече усмивки и приятна отпуска. Весела Коледа и щастлива Нова година.

С уважение
Наско и Маги

 

г-жа Стаматова
04. 11. 2012

Привет Юлия,

Пише ти вече почивалата на остров Крит на 06 10 2012г Грета Стамова. Сигурно ще се сетиш. Доста си кореспондирахме с теб. Пиша ти вече на ти, защото те смятам близка.
Почивката премина много добре, само с малък проблем, счупих си десният глезен, но благодарения на едно младо момче Миро /беше ни гид/, не успя да се провали.
Аз, писах писмо до Солвекс, но искам да съм сигурна дали писмото е пристигнало?. Сложиха ми шина /защото не можело да се слага гипс/, не се разрешава на летището. И това е по добре, че иначе нямаше да мога да видя Санторини. Но младият мъж Миро свърши отлична работа - такова внимание, така загрижен, сваляме му шапка със съпругът ми. Много оправен младеж. Личи си, че всичко прави с огромно желание и работата му е удоволствие.
......
Лека и успешна работа и само хубави неща да ти  се случват!
            
С Уважение: Гр. Стамова

 

Сем. Петрови
30. 10. 2012

Уважаеми Дами и Господа,

Казвам се Янита Петрова
Благодаря на Солвекс за перфектната организация и осигуреното обслужване по време на почивката ми от 13 до 20 Октомври 2012 г. на остров Крит.
Благодаря на г-жа Камелия Каменова от офиса на Солвекс -София за представената изключително пълна и изчерпателна информация за хотела MitsisRinelaBeach, което изключително допринесе за избора на хотел, който изцяло да отговаря на изискванията ни за почивка.  
По време на престоят ни бяхме настанена в Хотел MitsisRinelaBeach 5*, Кокини Хани. Хотелът ни предложи много добра атмосфера, добро и на ниво обслужване, разнообразна храна, изключително внимателен персонал, разнообразни шоу програми всяка вечер. Изключително се зарадваха в хотела, че е предпочетен от българи, тъй като обикновено се предпочита от немски, английски и руски туристи. Съотношението цена–качество напълно си съответстваше. Разположението на хотела е на плажа, което е голямо удобство за почиващите. Препоръчвам хотела, като добър избор за почивка.  
Благодаря на г-н Мирослав Младенов – представителят от Солвекс на Крит, за перфектното обслужване по време на трансферите от и до летището, за подробната информация относно настаняването в хотела, предлаганите услуги, екскурзии.   
Благодаря на екипа на Солвекс за осигурената изключително приятна почивка. Изключително добра фирма с много добре обучени служители. Ще бъда винаги Ваш клиент - защото съм доволна от Вашата фирма

Поздрави
Сем.Петрови - София

 

Катя Маринович
24. 09. 2012

Здравейте,
пиша Ви с благодарност за хубавото предложение за почивка в хотел Коста Булгара, Черноморец.
Хотелът беше много чист с приятно обзаведени стаи, обслужването перфектно. Храната  вкусна и разнообразна.
Прекарахме чудесно!
Надявам се отново да имаме възможност да ползваме вашите услуги.
Поздрави,
Катя Маринович и семейство

 

Виктория
13. 09. 2012


Здравей Олга,
Само искам да ти кажа, че клиентите ни са много доволни от добре организираната им почивка на о-в Закинтос от 06.09. и благодарят.
Изкарали са си много добре.
Продължавайте все така J

Хубав и успешен ден,

 

Л. Пенева
12. 09. 2012

Благодаря на ТА СОЛВЕКС за добрата организация на почивката в Халкидики ! Поздрави и специални благодарности на Вашия представител за Гърция - тази дама пътувайки вчера с нас ни разказа много увлекателни истории и ни запозна с историята на този район от Гърция! Чест на такива екскурзоводи! Може да сте горди, че тази дама работи за ТА СОЛВЕКС ......
Поздрави

 

Юлия Йорданова
10. 09. 2012

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
от името на цялото си семейство бих искала да Ви благодаря за прекрасната почивка, която осъществихме благодарение на Вашия екип и в частност на АНТОНИЯ ОВЧАРОВА, от централния офис в София.
По време на септемврийските празници 06-09.09.2012 бяхме на остров Закинтос, Гърция. Организацията беше перфектна. Трансферите точни. Хотелът – точно, който сме си избрали и с екстрите, които сме си го поръчали. Загрижеността за настаняването,  обратната връзка за трансферите и цялостната  координацията осъществявани от Антония Овчарова бяха перфектни – точни и съобразени с възможността  за максимално оползотворяване на свободното време.
Знаем, че за да задовилите желанията на нас „КЛИЕНТИТЕ“ се грижи целият Ви екип и че зад една хубава почивка стои труда на много хора, макар и контактът да е само с един от тях. Затова смятаме, че във Ваше лице намерихме едни коректни партньори, с които ще си подарим още приятни емоции.


БЛАГОДАРИМ ти още веднъж ТОНИ,
БЛАГОДАРИМ ВИ СОЛВЕКС!
С УВАЖЕНИЕ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!
Юлия Йорданова
Радко Енев
и най-малкия пасажер Виктор

 

Емилия Педакова
22. 08. 2012

Благодаря за изключително професионалното и експедитивно обслужване!
Гарантирано бих избрала Вас при две идентични оферти.

Поздрави,

 

Милена Маринова
16. 08. 2012

Здравейте,
Пиша Ви с радост от прекарването ни във Валенсия.
Останахме много доволни.

 

Красимира
24. 06. 2012

Здравеѝте г-жо Кирилова,
Преди 2 дни се върнахме от почивка, резервирана чрез Вас и сме изключително доволни.
Благодарим Ви!


Златина Христоскова
28. 05. 2012

Здравейте,

Снощи се върнахме от Корфу. Бяхме се записали в Солвекс.
Искам да благодаря специално на водача на групата за перманентните грижи и толкова интересните неща, които ни разказа. Валеше проливен дъжд и не можах лично да му благодаря.
Прекарахме прекрасно и имаме желание да се върнем на този приказен остров, което е и негова заслуга.

Поздрави
Златина Христоскова

Елена Иванова

04. 09. 2003

X

X

НОВО: Остров Скиатос - чартърна програма от София
26.02.2021
Предлагаме Ви НОВАТА ни програма: Почивка на гръцкия остров СКИАТОС с директен чартърен полет!!Остров Скиатос е малък - само около 50 км2 и постоянни жители около 6000 човека, но предлага много възможности за пълноценна почивка. Над 60 пясъчни плажа с крист...
Остров Родос Лято 2021
26.02.2021
Започнаха записванията за нашата програма Остров Родос Лято 2021 с директен полет от София. Датите на отпътуване са 22.05.21 - 29.05.21, 19.06.21-26.06.21, 26.06.21-03.07.21, всяка сряда от 01.09.21 до 29.09.21. Пакетните цени са за 8 дни / 7 нощувки и вклю...
НОВИ програми: Корфу и Лефкада Лято 2021
16.02.2021
С удоволствие Ви представяме нашите нови летни програми за почивка в Гърция за Лято 2021 - остров Лефкада с автобус и остров Корфу с автобус и самолет. Програмите са за 8 дни / 7 нощувки и с тръгване от град София.   Датите на отпътуване за автобусни...
Ранни записвания за Анталия-Турция Лято 2021
12.02.2021
Започнаха ранните записвания за чартърната ни програма Почивка на море в Анталия за Лято 2021. Възползвайте се от значителни отстъпки за ранни резервации в подбрани от нас луксозни All Inclusive хотели в курортите на Анталия - Алания, Сиде, Белек и Лара. ...