Вашата оценка

Милано и езерата на Северна Италия - Великден, 6-9 април, със самолет.

Вид транспорт: Самолет
4 дни / 3 нощувки
Милано - самолетни екскурзии, Италия

Програмата няма актуални цени!

  • Описание и програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
Великден в Милано и Езерата на Северна Италия
Милано - Лаго ди Гарда - Верона - Лаго Маджоре - Изола Бела - Изола деи Пескатори
4 дни / 3 нощувки,  6 - 9 април 2018

Екскурзия в Милано, Лаго ди Гарда и Верона включена в цената!
Настаняване  в  хотел 3* + в центъра на Милано

Пакетна цена - 799 лв на турист до 15.12.17!

Програма на пътуването:

6 април - четвъртък. Излитане от летище София Терминал 1 в 06:40, кацане на летище Бергамо в 07:45. Трансфер до Милано. По възможност - ранно настаняване в централно разположения хотел Sempione 3*+. Пешеходна екскурзия в Милано с местен професионален екскурзовод на български език: Катедралата Санта Мария Маджоре - великолепен образец на готическата архитектура, Галерията Виторио Емануеле – „салона на Милано”, най-известната опера в света Ла Скала с едноименния площад, Двореца Сфорца. Свободно време. Нощувка.
7 април - петък. Закуска. Целодневна екскурзия до Лаго ди Гарда с местен професионален екскурзовод на български  език /10 часа/ Разглеждане на живописното градче Сирмионе на брега на езерото и туристическа програма във Верона: Пиаца Бра с фонтана на Алпите и паметника на Виторио Емануеле, Пиаца делле Ербе, Арена ди Верона - един от най-добре запазените римски амфитеатри в света, Къщата на Жулиета. Свободно време. Връщане в Милано. Нощувка.
8 април - събота. Закуска. Свободен ден в Милано. Нощувка. По желание: целодневна екскурзия до Лаго Маджоре с местен професионален екскурзовод на български език. Цена - 125 лв на човек при минимум 15 записани туристи. Отпътуване за Стреса – перлата на езерото Лаго Маджоре, една от най-красивите и престижни европейски ривиери. Отплаване за остров Изола дей Пескатори, живописно рибарско селище с малка църква, тесни извити улички и очарователна крайбрежна променада. Свободно време за обяд. Продължаване с корабче до Изола Бела с известното бароково имение на фамилията Боромео, разглеждане на музея и неговата уникална ботаническа градина  с прекрасна панорама към езерото, вход 18 евро човек. Цена на корабчето до Изола деи Пескатори и Изола Белла - 11 евро на човек двупосочно. Връщане в Стреса. Свободно време. Трансфер до Милано.
9 април - неделя. Закуска – сух пакет. Трансфер до летище Бергамо.Излитане за София в 08:20.Кацане на летище София, Терминал 1 в 11:15.


Разписание на полетите:

  • 06.04.18 - излитане в 07:40, кацане 08:45 в Милано
  • 09.04.18   излитане в 09:20 от Милано, кацане 12:20 в София

Условия за записване:
  • При записване задължително се предоставя копие от валиден личен документ, с който ще се пътува/лична карта или паспорт/.
  • Депозит от 50% в деня на записване, доплащане до 14 дни преди отпътуване.

Програмата се провежда при минимум 20 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 36 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулации: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването – му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.

- самолетен билет София – Милано – София с а/к Уиз  Еър с летищни такси
- салонен ръчен багаж 55x40x23 см /до 10кг/
- трансфери  летище – хотел – летище
- 3 нощувки със закуски в хотел 3*+ в центъра на Милано
- екскурзия с професионален местен екскурзовод на български език в Милано, Лаго ди Града - Верона и Сермионе
- представител на туроператора  по време на пътуването
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
 - градска такса – на рецепцията на хотела – 4 евро на вечер на турист за хотели от кат.3 звезди, заплащането е задължително и се извършва на място от всеки турист,
- багаж до 20 кг – 116 лв двупосочно /към дата 30.10.17/. Багажът се заявява и доплаща най-късно до 14 дни преди пътуването. Цената на багажа може да се промени от авиокомпанията и подлежи на препотвърждение 10 дни преди отпътуване.
- По желание: целодневна екскурзия с професионален местен екскурзовод на български език до Лаго Маджоре с курортния град Стреса и островите Изола Бела и Изола деи Пескатори на Лаго ди Маджоре – 125 лв на турист при минимум 15 записани туристи. /билет за корабчето до Изола деи Пескатори и Изола Белла/ -11 евро на човек двупосочно
- входна такса за Музея и градините на Изола Белла – 18 евро на турист
- входни такси за музеи, посещавани по избор: Арена ди Верона – вход 10 евро възрастен, Къщата на Жулиета – вход 6 евро възрастен

 
Описание на хотела:

Хотел Sermione 3*+   е с перфектно разположение в центъра на Милано, на пешеходно разстояние от бохемския квартал Брера, Ла Скала, Галерия Виторио Емануеле на 50 м от спирка на метро.
Семейният хотел се намира в историческа сграда и е изцяло реновиран. Безжичен интернет – в общите части.
Стаите са разполагат с климатик, сателитна телевизия, мини бар.
Оферта № П11394

Милано - самолетни екскурзии