Туристическа агенция СОЛВЕКС
  София 1142, бул. Васил Левски 84,
  тел./факс (02) 935 80 00, 0885 999 005, 0700 45 007
  e-mail: office@solvex.bg
  Варна 9000, ул. Мусала №5,
  тел. (052) 602 781, e-mail: varna@solvex.bg
  Бургас 8000, ул. Симеон I №16,
  тел./факс(056) 820 561 , e-mail: burgas@solvex.bg
  Пловдив 4000, бул. М. Луиза 6,
  тел./факс(032) 625 036, 0885 999 083 e-mail: plovdiv@solvex.bg

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Тина Стефанова

11. 01. 2017

Здравейте! Искаме да ви информираме, че всичко мина прекрасно с нашето пътуване до Москва! Хората, които там се грижиха за нас бяха великолепни! Специални поздрави на Камелия и вашия шеф! Въпреки проблемите с Алфатур всичко се осъществи страхотно!

Поздрави,
Тина Стефанова

Мая Филипова

09. 01. 2017

Здравейте,

За много години! Щастлива и успешна 2017-та година!!!! Здраве, късмет, любов, пътешествия!!!:)

В Малта беше прекрасно! От името на нашата малка група от 4 човека - Воденичаров/Филипова и Ахмедови - най-сърдечни благодарности за отличната организация на "Солвекс" и Вашия гид в Малта - Бойко! Той беше страхотен!!!

Поздрави и успешна 2017-та!!
Мая Филипова

Александрина Нончева

09. 01. 2017

Честита и Успешна 2017!
Екскурзията беше прекрасна и всичко беше чудесно организирано. Елена и Наталия са изключително знаещи и добре разказващи гидове.Особено Елена, на която искрено се възхищаваме на любовта и пламът,с които разказва за Санкт Петербург. Със сигурност ще отидем отново в Русия.
Благодаря Ви! Пожелавам Ви много Успешна и Усмихната Година!
До нови срещи

Александрина Нончева

Емилия Димитрова

31. 08. 2016

КАМЕЛИЯ, ЗДРАВЕЙТЕ ! БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕКРАСНАТА ЕКСКУРЗИЯ - ПЕРФЕКТНА ОРГАНИЗАЦИЯ, УСМИХНАТА И ВНИМАТЕЛНА ЕКСКУРЗОВОДКА - ВЕСИ ! ДОВОЛНА СЪМ ОТ ВИДЯНОТО И ОТ МЕСТНИТЕ ВОДАЧИ - ОБЯСНЯВАХА НИ ПОДРОБНО, ТОВА КОЕТО НИ ИНТЕРЕСУВАШЕ . УСМИХНАТ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ И ПОЛЗОТВОРНА ДЕЙНОСТ !

Ганка и Мария Мирянови

23. 08. 2016

Здравейте!

Бях с майка си на екскурзията Москва и Златния пръстен на Русия от 8 август до 14 август 2016г. И двете останахме възхитени от програмата, организацията, хотелите с богатите закуски и обедите с чудесно меню в луксозни ресторанти. Избрахме тази екскурзия, защото това е единствената програма, която дава възможност да се посетят и другите градове на руската федерация. А не само Москва и Санкт Петербург. Сергиев посад, Ярославл, Кострома, Суздал и Владимир ни впечатлиха с архитектурните паметници, с интересното си историческо минало и със сегашното си развитие. Всеки, който желае да види повече от Русия, да усети нейното величие, трябва да направи именно това пътуване.
Изказваме благодарности на нашата прекрасна екскурзоводка Наталия Власова, която ни обгрижваше по време на целия ни престой, за нейната отзивчивост, сърдечност и дълбоки познания. Също и към другите местни екскурзоводи Лариса в Ярославл, Филипп Щаников в Суздал и Владимир и дамата в Кострома. Благодарим за техния висок професионализъм, богати и интересни беседи, както и за сърдечното им отношение към цялата група. Големи благодарности и към шофьора Сергей, който беше с нас през цялото ни пътуване. Изключително точен, коректен, внимателен и сърдечен. Адмирации към фирма "Solvex" за високия Ви професионализъм, коректност и внимание към туристите. Горещо препоръчваме Вашата туристическа агенция и специално програмата Москва и Златния пръстен на Русия, които несъмнено ще оставят у всеки прекрасни впечатления и незабравими спомени.

С пожелания за успехи
Ганка и Мария Мирянови

Живка Харизанова

25. 07. 2016

Здравейте колеги,
 
Бих искала от името на част от групата и лично от мое име да благодаря на целия екип, работил по организацията на тази програма. Пътуването беше истинско удоволствие за участниците благодарение на
- изключително добре балансирания маршрут,
- високото качество на обслужването в хотелите и добре подбраната локация
- избора на екскурзоводи и тук ми се иска да добавя – вие имате една “оратория” /както се изразяваше Елена/ на екскурзовод в лицето на Елена в Санкт Петербург. Нейните беседи са без аналог – вплитането на шедьоврите от руската поезия в шедьоврите руската архитектура и изкуство,  ги правят уникални. Наташа в Москва е също безупречен екскурзовод
- водача на група Дени успя да овладее доста разнообразната гама от клиенти
Благодаря ви още веднъж.
До нови срещи и приятна седмица
Поздрави

Юлиан Бонев

14. 07. 2016

Отзив за екскурзията до Санкт Петербург за периода 02-09 юли 2016:
Всички са изключително доволни от екскурзията - организация, хотел, екскурзия.

Олга Илиева

11. 07. 2016

Здравейте,
Пишат Ви Олга Илиева и Цанка Обретенова във връзка с екскурзия до Санкт Петербург и Москва с дати 01.07.-09.07.2016 г. Бихме искали да Ви благодарим за безпроблемното пътуване, настаняване и многото положителни емоции, които ни донесе организираната от Вас екскурзия. Специални благодарности и на отговорника за групата - Цветанка Карабойчева-човек на място, който следи за всичко и осигурява безпроблемното протичане на цялата екскурзия. Изключително доволни сме от всичко и бихме пътували отново с Вас.

Поздрави,
О. Илиева

Пенка Иванова

07. 07. 2016

Нашите туристи, (включително и аз) изказваме благодарност от чудесното преживяване, което ни предложихте с екскурзията до Санкт Петербург и Москва от 25.06. до 03.07.! Очаровани сме от отличните екскурзоводи и добрата ви организация!

Мариана Димитрова

27. 06. 2016

Отзив за хотел Sabbiadoro 4* в Неапол-Пестум, Италия.

I am Mariana Dimitrova from Bulgaria and was your guest-thank you very much for your hospitality and for the good time especially to Nando Savino Saracino and his female assistant and his joyful entertainment!

Best regards Mariana

Елена Бозаджиева

21. 06. 2016

Искам да Ви благодарим за чудесната екскурзия!
Всичко беше много добре организирано. Видяхме толкова много красиви места за толкова кратко време. Местоположението на хотела беше на важно стратегическо място, храната в изобилие и няма как да не сме доволни.
Пожелаваме ви дълги години ползотворна работа и доволни клиенти.

Поздрави,
Елена Бозаджиева

Веска Димитрова

08. 06. 2016

Здравейте,

Искам да изразя своята благодарност на целия екип на ТА Солвекс за отлично организираната екскурзия до Санкт Петербург, която имахме удоволствието да преживеем с моя съпруг в периода 02-06.06.2016 г.

Получихме бързо и отлично обслужване както при организирането на пътуването в лицето на г-жа Цветанка Карабойчева, така и при престоя си в Санкт Петербург чрез любезното и отзивчиво отношение от г-жа Светлана Великова.

Благодаря Ви и Ви желая успешна работа.

С уважение,
Веска Димитрова

Янка Кафеджиева

06. 06. 2016

Моите благодарности за добрата организация за екскурзията  в Русия, и на вашите руски партньори. Благодарност за изживяната емоция и с нетърпение очаквам следващото пътуване с вашата фирма.

Светлана Иванова и Димитър Николов

19. 08. 2015

Здравейте!

Благодарение на Вашата фирма изкарахме със съпруга ми една незабравима екскурзия в Санкт Петербург в периода 8-15.08.2015 с полет от гр.Варна. Искаме да изкажем искреното ни задоволство от организацията на тази екскурзия и най-вече от екскурзоводката Елена, без която тази екскурзия не би била същата.Каквито и думи да изкажем в знак на благодарност ще са недостатъчни.Едно огромно БЛАГООДАРИМ ВИ! Бъдете здрави, всеотдайни и устремени към мечтите си.

Поздрави!

Светлана Иванова и Димитър Николов

Роман Деянов

10. 08. 2015

На целия колектив на Софийския офис на ТА "Солвекс", желаем здраве и много лични и творчески успехи!
Благодарим за прекрасно организираната почивка в Сивири-Гърция!

Чест и почитания - Роман Деянов и семейство

Тошка Янева

02. 07. 2015

Здравейте Силвия,

От името на трите семейства Ви благодаря за прекрасно организираното посещение на този великолепен руски град Санкт Петербург.
Моля, ако Ви е възможно, изкажете нашите адмирации към екскурзоводката  Татяна Жемкова – прекрасен български език, точност, организираност и страхотна амбиция да разкаже всичко без да е досадно.

Поздрави
Тошка Янева

сем. Андрееви

17. 06. 2015

Ние със съпругът ми посетихме от 06.06.2015 до 12.06.2015 Санкт Петербург

Останахме изключително доволни от цялата организация на екскурзията от представителя в Санкт Петербург - Татяна изключителен професионалист как бяха организирани всички екскурзии от нея и цяла програма. Изключително хубав хотел. Отново бихме се възползвали да  пътуваме със Солвекс.
Благодарим
сем. Андрееви. гр.Варна

Зоя Асенова

08. 06. 2015

Здравейте, г-жо Кирилова,

искам да Ви благодаря за чудесно организираната почивка, която преживяхме на о-в Закинтос.
Всичко беше прекрасно и за първи път не ни се прибираше обратно!!!

Поздрави,
Зоя Асенова

Юлия Ковачева-Палаханова

07. 05. 2015

До екипа на SOLVEX
Уважаеми Дами и Господа,
Уважаема Г-жо Драгийска,
БЛАГОДАРЯ ви от все сърце!!!!!!!

С настоящето бих искала от мое име и от името на семейството ми  да изкажа огромна БЛАГОДАРНОСТ  за това, че взехте под внимание моето състояние и успяхте да ми осигурите комфортно пътуване за почивката ни до  Ханиоти, Гърция в периода 1-6 май 2015.
Благодаря ви да чудесната организация и положеното старание, така че почивката ни да бъде една поредица от прекрасни спомени!
С уважение:
Юлия Ковачева-Палаханова

Сем. Воща

30. 03. 2015

Здравейте,
Пише ви сем.Воща от Пловдив във връзка с нашето пътуване до Израел.
Бихме искали да благодарим за любезното и професионално отношение на вашите колеги от офиса ви в Пловдив - Цвети и Дени.
Всичко, което бе описано в програмата бе изпълнено на 100%. Вашият партньор в Израел, също бе на ниво, особено екскурзоводът ни Теодора.
Изказваме задоволството си и доверието към Вашата агенция!

БЛАГОДАРИМ ВИ!
Бъдете успешни и просперирайте!
Сем. Еми и Венци Воща

Славка Петрова

29. 09. 2014

Здравейте! Почивката беше прекрасна! Нямахме никакви проблеми! Благодаря!

Снежана Симеонова

11. 09. 2014

Искам да благодаря за организацията на почивката в Сус, Тунис, 1-8 септември. Морето в съчетание с пустинята - всичко бе прекрасно!

Галина Милушева

10. 09. 2014

Здравейте,

Пиша ви от мое и от името на съпруга ми Симеон Райков, за да ви кажем, че прекарахме чудесна почивка, в хотела, който ни препоръчахте - Cosmopolitan Spa Paralia Katerini. Много сме доволни от самия хотел, обслужването и персонала, качеството на храната, басейна.

Надявам се нашите усмивки, щастие и спомени от лятната ни ваканция да са доказателство за отлично свършената от вас работа!

Поздрави и всичко добро.
Галина

Ивелин Ставрев

25. 08. 2014

Здравейте,
Аз и моето семейство бихме желали да благодарим за чудесната организация на екскурзията в Санкт Петербург 16 - 23 август 2014. Специални благодарности на водача на групата Камелия Рангелова, която е изключително отговорен, организиран и отзивчив човек и на екскурзовода Елена Брюсова, която беше на ниво във всяко едно отношение.

Поздрави
сем. Ставреви

Мирослава Бояджиева

09. 06. 2014

Прекарахме страхотно!!! Всичко беше перфектно обслужване. Много сме доволни. Насладихме се на спокойствието, което цари на острова. Хората са много дружелюбни и топли. Станахме приятели и с една жена, която работи в кухнята-Руми. Тя всеки ден идваше и ни казваше предварително менюто и ако възникваше някакъв проблем с бунгалото веднага идваше на място и обясняваше. Тя ни даваше много ценни съвети и ни предупреждаваше предварително за нашите екскурзии. Много ценна жена. Беше ни приятно вечер да си кажем някоя дума на български, като се има предвид, че по цял ден говорихме на английски.Отначало сбъркахме сервитьорите и шофьорите с нашия обратен език и жестове,но свикнахме. Природата е уникална. Тя ме впечатли най-много, затова и постнах последните снимки. Другото, което много ме впечатли е абсолютната чистота. Дори и в италианските и френски курорти не е толкова чисто. Всекидневно сменяха чаршафи, хавлии, чистиха цялото бунгало. И на рецепцията момичетата всичко обясняваха, дори вечер, докато влизахме в интернет приказвахме, разпитвахме. Всички са много спокойни и усмихнати. Липсват ни тези позитивни хора. Храната беше много вкусна и богата. Изобщо като в рая. Много сме ви благодарни за прекрасната почивка. Насладихме й се докрая.

Първолета Пешева

29. 05. 2014

Хотелът Capo Peloro Resort 4* беше просто страхотен: стаите са красиво обзаведени, чисти и много удобни, всичко беше изпипано и преценено до най-малката подробност, нищо не ни липсваше. Обслужването е на добро ниво, персонала беше винаги на разположение да те обслужат и да ти помогнат да се чувстваш уютно. Много мили и приятни хора. Транспортът беше много добре организиран. Мястото беше очарователно, много красиво, накъдето и да погледнеш очите ти се изпълват с приказна красота. Морето беше толкова чисто и синьо, сякаш някой го е нарисувал. Толкова много забележителности има там - църкви, катедрали, фонтани, исторически паметници, много обществени сгради, прекрасни паркове, който няма как да не разгледаш. Всяко едно кътче е със собствен чар, значимост и история. Пожелавам на всички да имат нашия късмет и да отидат, да се насладят на всичко, което предлага Сицилия. Изпращам Ви още няколко снимки, с които да се убедите в думите ми.
Хубав и успешен ден!
Поздрави семейство Петрови

Ирина Георгиева

09. 05. 2014

Здравейте,
Искам да споделя с вас, че нашата почивка в possidi chalkidiki greece, в хотел "dolphin beach" премина чудесно. Организацията по транспорта беше точна и сигурна. Представителят водач - Нели Тонева беше изключително отговорна и внимателна. Автобусът до халкидики беше малко тесничък за по-високите или по-пълните хора. Обаче по-малкия автобус ни даде възможност да бъдем по-пъргави и по-бързи. Шофьоорът ни беше  голям професионалист и ни достави живи и здрави от точка до точка. Относно селището и базата за почивка мога да използвам само суперлативи. Любезен персонал, чисти и удобни стаи, редовна смяна на използваните кърпи. Разнообразно и богато меню по количество и качество, а времето беше чудесно, за разлика от това в селището Фурка.
Ншето семейство ви благодари за добре свършената работа и ви пожелава много успешен сезон. Сигурна съм,че ако имаме възможности отново ще ползваме вашата фирма.
Поздрави : сем. Ирина, Владо и Нора Георгиеви

Любица Миланова

08. 05. 2014

Здравейте, Пиша Ви, за да похваля богатата програма на екскурзията в С. Петербург и Москва и това, че почти всичко беше изпълнено(с изключение на посещението на Червения площад) Може би трябва да се предупреждават туристите, че има опасност да не видят площада при екскурзии в периода около 9 май. Специални благодарности и на нашия водач Тони за търпението и разбирането.

Мария Конова

07. 05. 2014

Здравей Златинка,още веднъж искам да си изразя благодарностите към теб ,за така добре проведената екскурзия до остров Тасос от Варна ,спокойната атмосфера която успя да съхраниш през цялото време ,интерестните кътчета където ни заведе , веселите шеги които ни пускаше ,всичко това ни помогна да си починем и презаредим с енергия за ежедневието което ни очаква в България .Очаквам да ми напишеш кога ще се проведе същата такава екскурзия като тази ,интересуват се мои колежки,дали е на такава цена и със същите включени екскурзии,закуски и вечери ,хотела.Още веднъж хиляди благодарности от нашето семейство Конови от Варна ,на втората седалка зад тебе поздрави Мария Конова

Л. Тодорова

06. 05. 2014

Бих искала да Ви благодаря за прекрасната почивка,която ми беше осигурена чрез закупени от вас ваучери за хотел Ривиера бийч в курортен комплекс Ривиера на Златни пясъци. С удоволствие ще продължа да ползвам услугите на Туристическа агенция Солвекс! :) Поздрави! :)

Лилия Иванова

27. 09. 2013

Здравейте госпожо Кирилова,
Пиша Ви, за да да споделя впечатленията си от хотел "Possidi Paradise -Haldiki, който посетихме чрез Вашата агенция за периода от 04.09.2013 г. до 11.09.2013 г. Останахме много приятно изненадани от хигиената в стаите, в целия хотел, в ресторанта и най-вече от храната, която беше уникално вкусна. Този хотел определно ни спечели и ще се радваме да го посетим отново ползвайки услугите на Вашата агенция. Благодаря Ви за вниманието и за доброто обслужване и се надявам да се видим отново през следващия летен сезон.  
Поздрави !

Ваня Атанасова

01. 07. 2013
Здравейте !
Искам искрено да благодаря за това, че сбъдването на една моя мечта стана по такъв прекрасен начин чрез вашето съдействие и организация!Преди няколко дни се върнах от Москва и се чуствам емоционално заредена и много удовлетворена! Благодаря на Румяна, Валентина , на Наталия Власова от Москва и на всички, които "зад кадър" са взели участие в организирането на това пътуване! Още веднъж благодаря и ви пожелавам здраве и благополучие!!!

Данаил Георгиев

07. 06. 2013

Г-н Любозар Фратев от името на ротарианската група посетила Санкт-Петербург ме упълномощи да предам задоволството им от организацията на пребиваването им в града от 28 май до 1 юни 2013 г.

Специални благодарности, чрез Вас от тяхно име, на г-жа Елена Брюсова – един професионалист с изключително присъствие и личен чар. Както споделиха членове на групата – тя е един допълнителен и много важен фактор, който работи за доброто име на СОЛВЕКС.

Благодарност и от мен за прекрасното сътрудничество.

С уважение,

Данаил  Георгиев

Бистра Григорова

27. 05. 2013

Пътувах със Солвекс до о-в Закинтос.Прекрасно е!пожелавам на всеки!

Кирилка Иванова

10. 05. 2013

Преди два дена се върнах от организираната Великденска екскурзия до Халкидики с туристическа фирма Солвекс. Прекрасно преживяване! Отлична организация! Благодаря за чудната почивка служители на Солвекс!

Симеона Бтркова

10. 05. 2013

Благодаря за страхотните преживявания и спокойствие в Халкидики, които ни осигури Катя. Пак ще пътуваме с вас.

Таня Христова

10. 05. 2013

Здравейте, Антония! Благодаря, че ни включихте в екскурзията до Халкидики - Ханиоти. Беше прекрасно. Аз и съпругът ми останахме изключително доволни от храната, обслужването в хотела, времето, от круиза до Света гора, от екскурзовода Таня, както и от ръководителката Златинка. С уважение, семейство Христови

Иванка Бонева

10. 05. 2013

Празниците ги изкарах на Скиони благодарение на вашта агенция. Беше чудесно!

Давидка Каменова

07. 05. 2013

Здравейте! Искам чрез Вас да изразя възхищението си от организацията на Вашата агенция и програмата за екскурзията ни в Санкт Петербург от 30.04. до 06.05.2013г. Всичко беше на ниво, и като посрещане, и като екскурзоводско обслужване. Благодарение на SOLVEX ние успяхме да видим и усетим толкова красота и история.

Предайте нашите специални благодарности на екскурзовода Марина и на нейната агенция. Изключително сме доволни от нейните познания и от начина, по който ни запозна с всички културни и исторически забележителности на Петербург.

Ще препоръчваме SOLVEX на всички наши приятели!

Желаем здраве и успехи!

Янита Петрова

01. 04. 2013

През 2012г, бях със семейството си на остров Крит в страхотен хотел, мисля и тази година да отида. Страхотна фирма със страхотно обслужване. Поздравления за страхотния персонал!

Атанас Чернев

20. 12. 2012

Здравей Камелия,
Благодаря за програмата и за огромното внимание от теб към нас. Да сме живи и здрави пак ще пътуваме със Солвекс. Благодарим ти за твоята професионална подкрепа и напътствия :-)). Желаем ти много здраве, повече усмивки и приятна отпуска. Весела Коледа и щастлива Нова година.

С уважение
Наско и Маги

г-жа Стаматова

04. 11. 2012

Привет Юлия ,

Пише ти вече почивалата  вече   на остров Крит на 06 10 2012г Грета Стамова.Сигурно ще се сетиш.Доста си кореспондирахме с теб.Пиша ти вече на ти , защото те смятам близка.
Почивката премина много добре , само  с малък проблем, счупих си десният глезен,но благодареният на едно младо момче Миро /беше ни гид/ , не успя да се провали .
Аз ,писах писмо до Солвекс , но искам да съм сигурна дали писмото е пристигнало?.Сложиха ми шина /защото не можело да се слага гипс/ ,не се разрешава на летището .И това е по добре , че иначе нямаше да мога да видя Санторини.Но младият мъж Миро свърши отлична работа -такова внимание , така загрижен ,сваляме му шапка със съпругът ми .Много оправен младеж .Личи си ,че всичко прави с огромно желание и работата му е удоволствие.
Ще се надявам да ми дадеш отговор за емейла дали сте получили ,сега поне нямате вече много работа!
......
Лека и успешна работа  и само хубави неща да ти  се случват!
            
С Уважение: Гр.Стамова

Сем.Петрови

30. 10. 2012

Уважаеми Дами и Господа,

Казвам се Янита Петрова
Благодаря на Солвекс за перфектната организация и осигуреното обслужване по време на почивката ми от 13 до 20 Октомври 2012 г. на остров Крит.
Благодаря на г-жа Камелия Каменова от офиса на Солвекс -София за представената изключително пълна и изчерпателна информация за хотела MitsisRinelaBeach, което изключително допринесе за избора на хотел, който изцяло да отговаря на изискванията ни за почивка.  
По време на престоят ни бяхме настанена в Хотел
MitsisRinelaBeach 5*, Кокини Хани. Хотелът ни предложи много добра атмосфера, добро и на ниво обслужване, разнообразна храна, изключително внимателен персонал, разнообразни шоу програми всяка вечер. Изключително се зарадваха в хотела, че е предпочетен от българи, тъй като обикновено се предпочита от немски, английски и руски туристи. Съотношението цена–качество напълно си съответстваше. Разположението на хотела е на плажа, което е голямо удобство за почиващите. Препоръчвам хотела, като добър избор за почивка.  
Благодаря на г-н Мирослав Младенов – представителят от Солвекс на Крит, за перфектното обслужване по време на трансферите от и до летището, за подробната информация относно настаняването в хотела, предлаганите услуги, екскурзии.   
Благодаря на екипа на Солвекс за осигурената изключително приятна почивка. Изключително добра фирма с много добре обучени служители. 
Ще бъда винаги Ваш клиент - защото съм доволна от Вашата фирма 

Поздрави
Сем.Петрови - София

Катя Маринович

24. 09. 2012

 Здравейте,
пиша Ви с благодарност за хубавото предложение за почивка в хотел Коста Булгара, Черноморец.
Хотелът беше много чист с приятно обзаведени стаи, обслужването перфектно. Храната  вкусна и разнообразна.
Прекарахме чудесно!
Надявам се отново да имаме възможност да ползваме вашите услуги.
Поздрави,
Катя Маринович и семейство

Виктория

13. 09. 2012


Здравей Олга,
Само искам да ти кажа, че клиентите ни са много доволни от добре организираната им почивка на о-в Закинтос от 06.09. и благодарят.
Изкарали са си много добре.
Продължавайте все така J 

Хубав и успешен ден,

Л. Пенева

12. 09. 2012

Благодаря на ТА СОЛВЕКС за добрата организация на почивката в Халкидики ! Поздрави и специални благодарности на Вашия представител за Гърция- тази дама пътувайки вчера с нас ни разказа много увлекателни истории и ни запозна с историята на този район от Гърция! Чест на такива екскурзоводи! Може да сте горди ,че тази дама работи за ТА СОЛВЕКС ......
Поздрави 

Юлия Йорданова

10. 09. 2012

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
от името на цялото си семейство бих искала да Ви благодаря за прекрасната почивка, която осъществихме благодарение на Вашия екип и в частност на АНТОНИЯ ОВЧАРОВА, от централния офис в София.
По време на септемврийските празници 06-09.09.2012 бяхме на остров Закинтос, Гърция. Организацията беше перфектна. Трансферите точни. Хотелът – точно, който сме си избрали и с екстрите, които сме си го поръчали. Загрижеността за настаняването,  обратната връзка за трансферите и цялостната  координацията осъществявани от Антония Овчарова бяха перфектни – точни и съобразени с възможността  за максимално оползотворяване на свободното време.
Знаем, че за да задовилите желанията на нас „КЛИЕНТИТЕ“ се грижи целият Ви екип и че зад една хубава почивка стои труда на много хора, макар и контактът да е само с един от тях. Затова смятаме, че във Ваше лице намерихме едни коректни партньори, с които ще си подарим още приятни емоции.


БЛАГОДАРИМ ти още веднъж ТОНИ,
БЛАГОДАРИМ ВИ СОЛВЕКС!
С УВАЖЕНИЕ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!
Юлия Йорданова
Радко Енев
и най-малкия пасажер Виктор

Емилия Педакова

22. 08. 2012

Благодаря за изключително професионалното и експедитивно обслужване!
Гарантирано бих избрала Вас при две идентични оферти. 

Поздрави,

Милена Маринова

16. 08. 2012

Здравейте,
Пиша Ви с радост от прекарването ни във Валенсия.
Останахме много доволни.

Красимира

24. 06. 2012

Здравеѝте г-жо Кирилова,
Преди 2 дни се върнахме от почивка, резервирана чрез Вас и сме изключително доволни.
Благодарим Ви!

.....

Златина Христоскова

28. 05. 2012

Здравейте, 

Снощи се върнахме от Корфу. Бяхме се записали в Солвекс.
 Искам да благодаря специално на водача на групата за перманентните грижи и толкова интересните неща, които ни разказа. Валеше проливен дъжд и не можах лично да му благодаря.
 Прекарахме прекрасно и  имаме желание да се върнем на този приказен остров, което е и негова заслуга.

Поздрави
Златина Христоскова

 

Елена Иванова

04. 09. 2003