Ранни записвания Кушадасъ - Лято 2019 Автобусна програма със 7 нощувки от Варна и Бургас. Промо цени до 31.01!

Вид транспорт: Автобус
9 дни / 7 нощувки
Кушадасъ, Турция
 • Описание и програма
Цените са валидни за ранни записвания до 31.01 !!!

Програма по дни

 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Автобусна програма от Варна и Бургас със 7 нощувки.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


Условия за пътуване по програмата за Кушадасъ със 7 нощувки
 • От Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати
   

Пакетните цени включват:
 • Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
 • 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 • Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 • Представител на TА по време на пътуването.
 • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.
 • Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
 • 50 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 • Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.


Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;

в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.


Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Място, дата и часове на отпътуване:
 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от Варна в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
 • Връщане от Кушадасъ е в приблизителни часове от 14.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 16-18 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
 • Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
 • При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
 • Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 • При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора

ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.
 
Необходими документи:
 


-от деня, следващ деня на записването до 29 дни преди датата на отпътуване – в размер на депозита;
-от 29 до 14 дни преди датата на отпътуване – в размер на 50% от цената на пътуването
-от 14 до 7 дни преди датата на отпътуване – в размер на 80% от цената на пътуването

Хотели по програмата
MELIKE 2* ☆☆
Турция, Кушадасъ
от 249 BGN цена на възр. в двойна стая
PRESTIGE HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 278 BGN цена на възр. в двойна стая
SANTUR HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 290 BGN цена на възр. в двойна стая
BLUE SEA HOTEL 2* ☆☆
Турция, Кушадасъ
от 315 BGN цена на възр. в двойна стая
DABAKLAR HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 315 BGN цена на възр. в двойна стая
ROYAL PALACE 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 326 BGN цена на възр. в двойна стая
ASENA 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 342 BGN цена на възр. в двойна стая
SUNDAY BEACH HOTEL 3 * ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 348 BGN цена на възр. в двойна стая
PIGALE FAMILY CLUB 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 352 BGN цена на възр. в двойна стая
FLORA SUITES 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 352 BGN цена на възр. в двойна стая
BY KARAASLAN INN HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 360 BGN цена на възр. в двойна стая
PALOMA SENTIDO MARINA SUITES 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 369 BGN цена на възр. в двойна стая
FAUSTINA HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 373 BGN цена на възр. в двойна стая
SURTEL 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 374 BGN цена на възр. в двойна стая
ALTINSARAY (BOUTIQUE HOTEL)
Турция, Кушадасъ
от 377 BGN цена на възр. в двойна стая
RAMADA HOTEL&SUITES 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 380 BGN цена на възр. в двойна стая
AYMA 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 383 BGN цена на възр. в двойна стая
PANORAMA HILL HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 392 BGN цена на възр. в двойна стая
DOGAN PARADISE BEACH RESORT 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 397 BGN цена на възр. в двойна стая
DERICI HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 401 BGN цена на възр. в двойна стая
GREEN GOLD HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 402 BGN цена на възр. в двойна стая
AKBULUT HOTEL&SPA 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 408 BGN цена на възр. в двойна стая
SENTINUS HOTEL 3+*
Турция, Кушадасъ
от 408 BGN цена на възр. в двойна стая
LABRANDA LEBEDOS PRINCES HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 408 BGN цена на възр. в двойна стая
CLUB SCALA NUOVA APART 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 408 BGN цена на възр. в двойна стая
OMER HOLIDAY RESORT 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 409 BGN цена на възр. в двойна стая
ARORA HOTEL 3+*
Турция, Кушадасъ
от 409 BGN цена на възр. в двойна стая
DOGAN BEACH RESORT & SPA 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 417 BGN цена на възр. в двойна стая
MY AEGEAN STAR HOTEL 3+*
Турция, Кушадасъ
от 417 BGN цена на възр. в двойна стая
LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 428 BGN цена на възр. в двойна стая
BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 429 BGN цена на възр. в двойна стая
LADONIA HOTELS ADAKULE 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 436 BGN цена на възр. в двойна стая
TUSAN BEACH RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 448 BGN цена на възр. в двойна стая
ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 448 BGN цена на възр. в двойна стая
CLUB RESORT ATLANTIS 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 448 BGN цена на възр. в двойна стая
PALMIN HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 452 BGN цена на възр. в двойна стая
CACTUS PARADISE CLUB 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 458 BGN цена на възр. в двойна стая
NOTION KESRE BEACH HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 462 BGN цена на възр. в двойна стая
CARINA HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 465 BGN цена на възр. в двойна стая
AQUA FANTASY HOTEL & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 469 BGN цена на възр. в двойна стая
FLORA GARDEN EPHESUS 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 474 BGN цена на възр. в двойна стая
EUPHORIA AEGEAN RESORT & SPA - 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 478 BGN цена на възр. в двойна стая
CLUB MAXIMA BAY 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 479 BGN цена на възр. в двойна стая
GRAND EFE - 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 479 BGN цена на възр. в двойна стая
SUHAN 360 HOTEL BEACH 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 480 BGN цена на възр. в двойна стая
RICHMOND EPHESUS RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 489 BGN цена на възр. в двойна стая
RISUS AQUA BEACH RESORT HOTEL Special class
Турция, Кушадасъ
от 490 BGN цена на възр. в двойна стая
ILAYADA AVANGARDE HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 493 BGN цена на възр. в двойна стая
FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 495 BGN цена на възр. в двойна стая
ASAYRA THERMAL HOTEL & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 500 BGN цена на възр. в двойна стая
KUSADASI GOLF & SPA RESORT HOTEL 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 502 BGN цена на възр. в двойна стая
MAXIMA PARADISE 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 505 BGN цена на възр. в двойна стая
KUSTUR CLUB HV1*
Турция, Кушадасъ
от 509 BGN цена на възр. в двойна стая
CLUB YALI HOTEL & RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 510 BGN цена на възр. в двойна стая
PINE BAY HOLIDAY RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 510 BGN цена на възр. в двойна стая
ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 3+*
Турция, Кушадасъ
от 512 BGN цена на възр. в двойна стая
DOUBLE TREE BY HILTON HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 512 BGN цена на възр. в двойна стая
RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 524 BGN цена на възр. в двойна стая
LA VISTA BOUTIQUE HOTEL & SPA
Турция, Кушадасъ
от 541 BGN цена на възр. в двойна стая
INFINITY BY YELKEN HOTEL 5*/ex. IMBAT/ ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 544 BGN цена на възр. в двойна стая
PALOMA PASHA RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 620 BGN цена на възр. в двойна стая
SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 787 BGN цена на възр. в двойна стая
CLUB MARVY BY PALOMA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Кушадасъ
от 859 BGN цена на възр. в двойна стая
Оферта № П11628
Нов шест-седалков лифт пред хотел „Рила“ ще посрещне гостите на курорта Боровец тази зима
12.11.2018
Нов шест-седалков лифт “Мартинови Бараки Експрес” очаква гостите на Боровец за ски сезон 18/19. Новият лифт заменя предишния 4-седалков по съществуващата линия с иновативна технология и със значително увеличение на скоростта и капацитета. Съоръж...
22-ма скулптори ваят "Митове и чудовища" на Пясъчния фест в Бургас
29.06.2018
Фестивалът на пясъчните скулптури в Бургас се завръща това лято с нови провокации към туристите и почитателите на това изкуство. През тази година ще се проведе неговото 11-то издание, което ще е под мотото "Митове и чудовища". 22-ма скулптури от Австралия, ...
Въжен парк вече ще радва гостите на Вършец
11.05.2018
Атракционният „Въжен парк”, две детски и една фитнес площадка вече радват децата в „Слънчевата градина“ във Вършец. Изградени са още фитнес площадка в парка до СБР „Свети Мина“ и скейтборд площадка до минералната чешма. В...
Пещерата "Добростански бисер" - най-новият туристически обект в община Асеновград, вече е отворена за посещения
03.05.2018
Най-новият туристически обект в община Асеновград - пещерата "Добростански бисер" вече е отворена за посетители. Пещерата е открита през 70-те години на миналия век, когато хижа "Марциганица" все още е работила. През последните 20 години "Добростански бисер...