Ранни записвания Бодрум - Лято 2019 Автобусна програма със 7 нощувки от Варна и Бургас. Промо цени до 29.03!

Вид транспорт: Автобус
9 дни / 7 нощувки
Бодрум, Турция
  • Описание и програма
Цените са валидни за ранни записвания до 29.03 !!!

Програма по дни

 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Автобусна програма от Варна и Бургас със 7 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

Условия за пътуване по програмата за Бодрум със 7 нощувки
От Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати.

Пакетните цени включват:
•    Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут.
•    7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
•    Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г).
•    Представител на TА по време на пътуването.
•    Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.
•    Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
•    Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
•    Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
•    Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
•    30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
•    Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
•    Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
•    Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Място, дата и часове на отпътуване:
•    Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
•    Тръгване от Варна в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
•    Връщане от Бодрум е в приблизителни часове от 12.30 до 14.30 ч.
•   Продължителността на пътуването е около 18-20 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
•    В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
•  Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
•    Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
•    При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
•    Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
•    При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
•    Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
•    Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
•    Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
•    При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
•    При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
•    Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
•    Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
•    Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
•    Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
•    Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
•    Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
•    Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
•    Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
•    При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

Застраховка Отговорност на туроператора
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160183100000005 / 26.06.2018 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Приложение №5 - Информация за туристическия пакет.
 
Необходими документи:
 


-от деня, следващ деня на записването до 29 дни преди датата на отпътуване – в размер на депозита;
-от 29 до 14 дни преди датата на отпътуване – в размер на 50% от цената на пътуването
-от 14 до 7 дни преди датата на отпътуване – в размер на 80% от цената на пътуването

Хотели по програмата
WOXXIE HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 380 BGN цена на възр. в двойна стая
BODRUM BEACH RESORT 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 393 BGN цена на възр. в двойна стая
GUMBET ANIL BEACH HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Бодрум
от 395 BGN цена на възр. в двойна стая
JASMIN BEACH HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 407 BGN цена на възр. в двойна стая
COSTA MAYA BODRUM 3* ☆☆☆
Турция, Бодрум
от 421 BGN цена на възр. в двойна стая
PETUNYA BEACH RESORT 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 421 BGN цена на възр. в двойна стая
MIO BIANCO HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 421 BGN цена на възр. в двойна стая
EKEN RESORT 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 421 BGN цена на възр. в двойна стая
BODRUM ONURA HOLIDAY VILLAGE 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 429 BGN цена на възр. в двойна стая
AMBROSIA 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 434 BGN цена на възр. в двойна стая
COSTA AKKAN SUITES
Турция, Бодрум
от 434 BGN цена на възр. в двойна стая
NATUR GARDEN HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Бодрум
от 434 BGN цена на възр. в двойна стая
BODRUM HOLIDAY RESORT & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 448 BGN цена на възр. в двойна стая
ROYAL ARENA RESORT & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 462 BGN цена на възр. в двойна стая
LATANYA PARK RESORT 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 462 BGN цена на възр. в двойна стая
COSTA BLU HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 462 BGN цена на възр. в двойна стая
PALOMA FAMILY CLUB 3* ☆☆☆
Турция, Бодрум
от 466 BGN цена на възр. в двойна стая
COSTA 3S BEACH HOTEL 3* ☆☆☆
Турция, Бодрум
от 475 BGN цена на възр. в двойна стая
PARKIM AYAZ HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 475 BGN цена на възр. в двойна стая
DIAMOND OF BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 497 BGN цена на възр. в двойна стая
BODRUM PARK RESORT HV/5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 503 BGN цена на възр. в двойна стая
SUNDANCE RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 503 BGN цена на възр. в двойна стая
MANDARIN RESORT & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 503 BGN цена на възр. в двойна стая
COSTA BITEZHAN BEACH 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 503 BGN цена на възр. в двойна стая
BENDIS BEACH HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 521 BGN цена на възр. в двойна стая
YASMIN RESORT 5 * ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 522 BGN цена на възр. в двойна стая
COSTA LUVI HOTEL 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 530 BGN цена на възр. в двойна стая
CLUB FOREVER BODRUM 4* ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 530 BGN цена на възр. в двойна стая
ROYAL ASARLIK BEACH 5 * ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 538 BGN цена на възр. в двойна стая
GOLDEN AGE HOTEL 4 * ☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 544 BGN цена на възр. в двойна стая
KADIKALE RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 566 BGN цена на възр. в двойна стая
GRAND PARK BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 575 BGN цена на възр. в двойна стая
GREEN BEACH RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 576 BGN цена на възр. в двойна стая
CRYSTAL GREEN BAY RESORT AND SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 577 BGN цена на възр. в двойна стая
ARMONIA HV & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 612 BGN цена на възр. в двойна стая
ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 612 BGN цена на възр. в двойна стая
ASTERIA BODRUM RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 629 BGN цена на възр. в двойна стая
DUJA BODRUM by LA BLANCHE (EX.KERVANSARAY) 5 * ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 640 BGN цена на възр. в двойна стая
ISIL CLUB BODRUM HV 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 662 BGN цена на възр. в двойна стая
SALMAKIS BEACH RESORT & SPA 5 * ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 673 BGN цена на възр. в двойна стая
LA BLANCHE RESORT 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 694 BGN цена на възр. в двойна стая
VOYAGE HOTEL BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 736 BGN цена на възр. в двойна стая
VOGUE HOTEL BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 749 BGN цена на възр. в двойна стая
SAMARA HOTEL 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 763 BGN цена на възр. в двойна стая
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 818 BGN цена на възр. в двойна стая
SIANJI WELL BEING RESORT 5* (Ex. Garden Of Babaylon) ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 845 BGN цена на възр. в двойна стая
VOYAGE TURKBUKU HOTEL 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 872 BGN цена на възр. в двойна стая
HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 872 BGN цена на възр. в двойна стая
RIXOS PREMIUM BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 894 BGN цена на възр. в двойна стая
VOYAGE TORBA HV & VOYAGE TORBA PRIVATE 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 924 BGN цена на възр. в двойна стая
XANADU ISLAND ALL SUITES 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 1009 BGN цена на възр. в двойна стая
TITANIC DELUXE BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 1009 BGN цена на възр. в двойна стая
HAPIMAG SEA GARDEN HOTEL 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 1105 BGN цена на възр. в двойна стая
LUJO HOTEL BODRUM 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 1495 BGN цена на възр. в двойна стая
THE BODRUM by PARAMOUNT HOTELS & RESORTS 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 1625 BGN цена на възр. в двойна стая
NIKKI BEACH RESORT AND SPA 5* ☆☆☆☆☆
Турция, Бодрум
от 1714 BGN цена на възр. в двойна стая
Оферта № П11627
Ново: Анталия и Кападокия през октомври
09.04.2019
Имаме удоволствието да Ви представим новата ни програма: АНТАЛИЯ + КАПАДОКИЯ Акцентите по програмата са: дати: 20-27 октомври 2019 5 нощувки в Анталия и 2 нощувки в Кападокия богата екскурзионна програма специална цена - 399 евро на човек в двойна ст...
Тунис Лято 2019 - ранни записвания
22.03.2019
    Тази година се завръща нашата традиционна дестинация: Вълнуващият Тунис - лазурна и слънчева страна, наследник на богато наследство и традиции. Жива връзка между Европа и Африка, между Изтока и Запада.   Предлагаме на вашето внимание ...
Ново: Почивка в Марина ДОр и Портокаловият бряг 2019, гарантирани дати и цени от 7 септември, цена от 629 евро
23.01.2019
С удоволствие Ви представяме нашата НОВА програма за Испания: Почивка в комплекса Марина Дор на Портокаловия бряг с гарантирани дати и цени за септември 2019! 7-14 септември - цена 669 евро на турист в двойна стая 14-21 септември - цена 659 евро на тури...
Ново: Анталия - Турция за Лято 2019, чартърна програма
22.01.2019
Предлагаме Ви НОВАТА ни чартърна програма - Анталия Лято 2019!    Акценти по програмата:   Дати: всяка неделя 05.05.19 - 30.06.19/ 25.08 - 20.10.19, полет с Pegasus Airlines Цена от 286 евро с включени летищни такси 79 евро По-голямат...