Олимпийска ривиера Лято 2018, всяка събота от 02.06 до 08.09, автобусна програма. Местата са изчерпани !!!

Вид транспорт: Автобус
Олимпийска ривиера, Гърция
 • Описание и програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Други

Почивка на Олимпийска Ривиера с автобус за Лято 2018
Дати на отпътуване: Всяка събота от 02.06.18 до 08.09.18 (включително)


Местата по програмата са изчерпани !!!


Гърция отново Ви очаква със синьото море, горещото слънце и страхотни плажове ! Програмата ни с автобус за Лято 2018 на Олимпийска Ривиера предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е по маршрут София - Олимпийска Ривиера - София.

 

Описание на програмата:

Първи ден (събота):  Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобяд. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Втори ден (неделя) - Седми ден (петък): Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Възможност за отпътуване от град Пловдив / Пазарджик - 10 лв. на човек в двете посоки.
 

Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.
 • Цената на доплащане е на човек, двупосочно.
 • Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете.
 • При записани 4 и над 4 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата.


ВАЖНО: В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Начин на плащане: в брой или по банка.

Условия за плащане: При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100%  – до края на срока на ранните записвания /ако резервацията е с отстъпка за ранни записвания/ и до 14 дни от датата на заминаване - за останалите резервации. 
 

Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.


Условия за анулация:                                 

 • до 15 дни преди датата на настаняване - без неустойка
 • от 14 до 4 дни преди датата на настаняване - 70% неустойка от общата цена
 • от 3 до 1 дни преди датата на настаняване - 100% неустойка
 • от 1 до 0 дни - 100% неустойка                                    
Изключенията/ ако има такива/ са обозначени под всеки един хотел

 • трансфер по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
 • 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
 • медицинска застраховка с покритие 10000 евро
 • екскурзии по желание
 • разходи от личен характер
Обща информация за пътуването:                                    

1. Совалката стартира от дата 02.06.18 /събота-събота/ до дата 08.09.18 - последен курс.
2. Тръгване в 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”. Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, който се дава на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват.
3. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.                

4. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
5. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
6. Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”
7. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
8. При някои хотели oтстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.                 
9. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.                
10. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
11. ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ.
12. Считано от 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 4 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването:                
- за 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка                
- за 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка                
- за 3* хотели - 1.50 евро /стая/ нощувка                
- 2*, 1* хотели - 0.50 евро /стая/ нощувка                
                
ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!              

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:                

1. Трансферът до и от Паралия Катерини, Oлимпик Бийч и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.                
2. Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.                
5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.                
6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill . На връщане на бензиностанция Shell / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !                 
8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион „Васил Левски“. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
9. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!                

 
Хотели по програмата
Cosmopolitan Hotel & Spa ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 757 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Супер промо цени !!!
Lilalo Studios Apartments ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 323 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Edem Holiday Club ☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 364 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Porto Daliani Apartments ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 370 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Scandinavia ☆☆
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 385 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Ouzas ☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 394 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
RG Status ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 405 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Poseidon ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 418 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Kouros ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 422 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Chronis ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 429 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Amfion ☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 436 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Kalipso Resort ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 436 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Konstantin ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 442 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Zografos ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 442 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Avra ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 453 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Olympus ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 455 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Souita ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 460 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Gold Stern ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 469 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
G.L. ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 469 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Ioni ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 482 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Regina Mare ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 482 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Platon Beach ☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 496 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Zefyros ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 503 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Lito ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 508 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Porto Del Sol ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 511 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Kymata ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 511 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Ilion ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 511 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Akropol ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 521 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Europe ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 528 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Olympus Thalassea Boutique ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 541 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Atlantis ☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 546 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Principal ☆☆☆
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 547 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Parthenon Art ☆☆☆
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 558 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Panorama ☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 568 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Giannoulis ☆☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 581 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Panorama Inn ☆☆
Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 597 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Kronos ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 618 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Olympion Melathron ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 681 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Sun Beach ☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 711 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Danai ☆☆☆☆
Олимпик Бийч, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 748 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Olympus Thea Boutique ☆☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 787 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Grand Platon ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 829 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Mediterranean Resort ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 842 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Mediterranean Princess ☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 1040 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
Mediterranean Village ☆☆☆☆☆
Паралия Катерини, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 1379 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА
Cronwell Platamon Resort ☆☆☆☆☆
Платамонас, Олимпийска ривиера, Гърция 7 нощувки
от 1721 лв. цена на възр. в двойна стая
цени на база:
БЛИЗО ДО ПЛАЖА ПОДХОДЯЩИ ЗА ДЕЦА
Оферта № П11047
22-ма скулптори ваят "Митове и чудовища" на Пясъчния фест в Бургас
29.06.2018
Фестивалът на пясъчните скулптури в Бургас се завръща това лято с нови провокации към туристите и почитателите на това изкуство. През тази година ще се проведе неговото 11-то издание, което ще е под мотото "Митове и чудовища". 22-ма скулптури от Австралия, ...
Въжен парк вече ще радва гостите на Вършец
11.05.2018
Атракционният „Въжен парк”, две детски и една фитнес площадка вече радват децата в „Слънчевата градина“ във Вършец. Изградени са още фитнес площадка в парка до СБР „Свети Мина“ и скейтборд площадка до минералната чешма. В...
Пещерата "Добростански бисер" - най-новият туристически обект в община Асеновград, вече е отворена за посещения
03.05.2018
Най-новият туристически обект в община Асеновград - пещерата "Добростански бисер" вече е отворена за посетители. Пещерата е открита през 70-те години на миналия век, когато хижа "Марциганица" все още е работила. През последните 20 години "Добростански бисер...
Вход и паркинг в Албена през сезон 2018
26.04.2018
За сезон 2018 курортът Албена въвежда нови правила за ограничаване на движение и паркиране, за да осигури чисти, безопасни алеи и пешеходни зони за Вас, като същевременно Ви предлага и алтернативни средства за вътрешен транспорт.Новата организация на движен...